Niby na jakiej zasadzie? Po lanie? Znaczy się postaciami z singla... ja z singla nie mam postaci, bo grałem tylko na bn. A hero editorem jak zrobię postać, to będzie zuo
Możemy zagrać od 1 poziomu i pobawić się w kłesty. Map hack... wygodne jakby nie patrzeć. Mogę pograć.
- To ty nie istniejesz?!
A założysz sie ?:D jak juz jest sie na hellu w 5 akcie, ma anniego 8-10exp, 8 osobowe party na ut to nic nie przeszkodzi ci w nabiciu 90 lvl wiem to z doswiadczenia 3 letniego
_________________ It's nice to be important, but more important is to be nice
Za dużo chrzanienia Jak na hamaku by miało być, to bym wolał w hero editorze zrobić postać Zebrać ekipę... anni od 75 działa. Mądrość ondala też od któregoś tam. Otworzyć ut. Przeżyć wszystkie lagi i padnięcia gry.
Wiem, wiem, wiem... ale czasem zwyczajnie trafia się beznadziejna gra i padnie zwyczajnie - tak są takie. BN jest tak dziurawy... poza tym na bn wymaga to 8 osób... albo 8 cd-keyów. A jeśli na hamaku, to nie warto
Trzeci sezon laddera trwał od 8 sierpnia 2005 roku do 25 czerwca 2007 - ja tu widzę prawie dwa lata... Moje postacie były wykoksione i graliśmy z kuplami 4fun. A od nowa wszytko zbierać... Próbowaliśmy ale zdechliśmy. Czekamy na D3.
_________________ Louis Armstrong - "A Kiss to Build a Dream On"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum