Nie mam już logu walki ani screenów. Ale przy automatycznej walce 1 vs grupa: po ubiciu pierwszego przeciwnika przełączyło się i przez 3 tury ....
... nie biło wrogich potworków ....
... co śmieszniejsze cyferka przy tych trzech turach świadczyła, że biłem...
... sam siebie Na szczęście mam na tyle dużo defa, że wszystkie 3 razy to były pudła
Już nigdy nie walczę z tym shitem włączonym.
To jest chore.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Domyślnie ustawiony jest ptaszek przy automatycznym wybieraniu przeciwników
Nawet jak to zmienimy: resetuje się to i po relogowaniu znowu będzie ptaszek.
Powinno tego nie być.
Albo przynajmniej być wyłączalne w opcjach.
Parę osób przez takie bzdury zgłaszało, że wtapiali walki przez zupełnie nie potrzebną opcją jaką jest automat do walk.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Tak, właśnie przegrałem przez to walkę grupową... Ale nie wydaje mi się, żeby jeszcze wczoraj taki problem istniał. Może ma to coś wspólnego z rozpoczęciem walk grupa vs grupa??
_________________ "Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy."
(...)zupełnie niepotrzebną opcją jaką jest automat do walk.
Kiedyś tego nie było to ludzie się strasznie burzyli żeby to wprowadzić, bo klikanie ręczne jest zbyt męczące.
Burzyli się, bo było 5 walk 1vsX i 3 XvsX. Do tego nie było kumulacji tur i trzeba było to sumiennie, codziennie klikać
Sytuacja się zmieniła, potrzeby również
Tak - błąd pojawił się mniej więcej od czasu walk 40+ grupa vs grupa i dotknął wszystkie walki grupowe.
Ciekawi mnie sąd to się bierze, bo ja dalej w zwykłych grupach mam wybieranie zwykłe a nie automatyczne, jako podstawowe. ale za to w XvsX trzeba automatyczne wyłączać za każdym razem, kilkakrotnie w trakcie walki.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
nie dość, że nie działa jak chcesz wybrać mobka w raporcie i wyskakuje błąd odnośnika...
... to jeszcze jak tam w kontynuuj walkę wybierzesz i ustawisz to: znowu ptaszek zaznaczony + jakieś straszne bzdury tam piszą typu: nie możesz już walczyć bo limit wykorzystany, ble ble ble... a i tak działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum