Zanim powstanie nowa era to sądzę z pół roku minie i mam tu prośbę do Wojtka może puściłbyś tych starych wojowników jeszcze w wojnami, ludzie ci teraz uciekają a tak to zachowasz ciągłość a i starym wyjadaczom chętnie się powspomina.
Glognar, jeśli jeszcze nie zauważyłeś, to wiele się zmieniło od czasu poprzedniej ery. Zajrzyj na http://wojownicy.eu, gdzie już odliczany jest czas do startu nowego wydania Wojowników. Dużo informacji znajdziesz również na blogu Wojowników, do którego adres znajdziesz tuż nad licznikiem.
Pozdrawiam serdecznie i liczę, że w dniu startu Wojowników się spotkamy
Ostatnio zmieniony przez Natan 2009-03-21, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Co do tematu to zdaję sobie z tego sprawę że idzie nowe, jednak ja z sentymentem wspominam starą erę gdy jeszcze były te śmieszne wojny i stare zasady turnieju, mówiąc szczerze chętnie bym pograł w coś takiego .
No i klimat się też dużo lepiej układał na forach poszczególnych gildii, nie ma co fajne czasy.
Ostatnio zmieniony przez Glognar 2009-03-21, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Skoro niedźwiedzie i Zębacz obudziły się ze snu zimowego, oznacza to, że w Wojach coś zaczyna się dziać Mam nadzieję, że teraz transfer będzie padał pod natłokiem liczby graczy on- line. Z drugiej jednak strony powiem Wam, że nieswojo się czuję bez Wojtka w roli wodza, bo o czym teraz będę robił filmy z Bombay.tv? :-P
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Na razie powstrzymałbym się przed oceną tego co będzie. Oczywistą sprawą jest, że gra ulegnie pewnym zmianom, ale nie sądzę, że będą one na tyle rewolucyjne by móc nazwać ją "całkiem inną". Najlepiej jest mieć na względzie stare, dobre powiedzenie: "Wszystko wyjdzie w praniu"
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Zgadzam sie Cer ale z doświadczenia wiem że zawsze "lepsze" jest wrogiem "dobrego". Ja tam się nie burzę ale teraz to powstanie całkiem inna gra.
No i właśnie w tym problem, dla ciebie czy innych oldskulowych wojowników stara wersja była dobra ale cała rzesza (obym nie zapeszył) nowych graczy będzie lepiej oceniało nową wersję. Dlatego twój pomysł jest raczej niszowy. Bardziej bym widział kiedy Wojtek udostępnia paru osobom kod wojów a te osoby z własnej kasy stawiają serwer dla własnego użytku (własnego- tych kilka dziesiątek bądź setek graczy) . Nie żeby moje słowa miały znaczenie ale też nie widzę sensu aby Wojtek chciałby robić coś takiego za darmo.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Myślę że chętnych znalazłoby się na prawdę mnóstwo, stare dobre gildie by ożyły, fora zatętniły życiem bo wielu do tej pory opowiada o starych erach wojowników z sentymentem.
Klimat był tam nie do podrobienia, po za tym fakt że na potęgę postaci liczył się pomysł a nie ślęczenie codziennie na grze. Do około 10 dni mogłem gdzieś wyjechać i się nie martwiłem że nie nadrobię strat.
Wojtek gdybyś postawił taki serwer na pewno by zarobił na siebie no i ty też miałbyś z tego niemałe profity,mógłbyś nawet podnieść cenę obywatela. Jednak jeśli nie chce ci się za to brać to apeluję do starych wyjadaczy o to byśmy się zebrali w kupę ja mam kumpla który jest dobrym programistą to bym z nim pogadał i byśmy to ruszyli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum