Znając życie to kwestia zaokrągleń. Po zaokrągleniu nie żyjesz i wyświetla Cię jako nieżywego, ale bez zaokrąglenia masz jaką 1/(∞-1) życia i trzeba Cię dobić
W 83 turze, po wymianie ciosów Balinowi zostało 9 hp, natomiast w 84 już nie żył, co zapewne oznacza, że pomiędzy tymi turami musiałem zabić go wyłącznie swoją siłą woli No chyba, że w akcie desperacji nabił się na własną pałkę (jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało )
Pozostaje znaleźć odpowiedź na pytanie, dlaczego jednak gra uznała, że już nie żyje, choć posiadał jeszcze dodatnią ilość hp (czego dowodzi wygenerowanie kolejnej 84 tury walki...)
EDIT:
Przyjrzałem się jeszcze raz temu screenowi (bo log sie już skasował) i dopiero teraz zauważyłem, że zostałem trafiony w 84 turze (zmiejsza mi się hp i pancerz) choć wtedy wg gry walczę już z umarlakiem
Czyli mechanika działa jak trzeba, a to całe "Ś.P." jest tylko błędem wyświetlania...
A może to jakiś nowy specjalny profit dla mnichów - Zemsta zza grobu?
Niestety trzeba wybierać kontynuować walkę przez zakładkę "kontynuuj walkę"
wyskakuje błąd w odnośniku jak się chce bezpośrednio z walki.
Zamotałem ,ale chyba wiecie o co chodzi:)
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Chyba glupi jestem bo czytam 3 raz i nie czajnik...
Chodzi o to ze gdy rozpoczniesz walke grupa vs grupa bez automatycznego wyboru przeciwnika, to po wcisnieciu kontynuuj walke wyskakuje i blad zamiast wyboru nastepnego przeciwnika?
Chodzi o ten przycisk na dole walki z wyborem nastepnego przeciwnika. Jeśli partner z grupy wybrał już cel a ty klikniesz na ten przycisk pod wizualizacją walki to wyskuje błąd. Nie pamietam treści. W kazdym bądź razie trzeba przejść do zakładki kontnuuj walkę by faktycznie ją kontynuuować.
TAk jest zamieszałem ,bo pisałem po fakcie ,ale kolega zczaił
Nie chce mi się zakładać owego Topka,bo pewno ktoś to przeczyta..
Można by zrobić jakieś szybsze leczenie po walkach vs grupy? ("wylecz wszystkie")
to klikanie 10 co 2 dni jest denerwujące:)
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum