nie zdążyli mi rano przygotować serwerów do gry więc nie wypowiem się co do up-to-date ;-)
czy może ktoś wykminił jak założyć konto na tym cabalsig'u bez guild :] ?
Nie da się... a poza tym co za problem dołączyc do jakiejs gildii??
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
I trzeba znaleźć gildię bez idiotów która potrafi zachować zasady pisowni w swojej nazwie.
A co do nowego patch to VCabal nie chce mi się spatchować O.o Robię check files żeby spatchować po czym jak się loguje do gry to mi wyskakuje że jest nowy patch i że muszęchecnąć pliki
Hm... mi też tak wyskoczyło ale spatchowało
A co do gry... jakoś tak średnio.
Z tych co ostatnio grałem to dużo lepiej wypada Atlantica, przynajmniej coś w tam taktyki ma w sobie a nie tylko rabanie i latanie od ludzika do ludzika, już mi sie nawet czytać po chwili nie chciało ;-)
he he ja też już tych questów nie czytam, początkowo nawet ale po kilku (słownie kilku <a da się inaczej ?>) questach zaniechałem, a jak jest jakieś pytanie przed czy po queście dotyczące jego treści wybiera się taką by w jakiś sposób pasowała do nazwy questa i pozamiatane ;-)
Ale ja na Twoim miejscu po prostu grałbym Bladerem na mercurym Bladera sie koksa diabelnie szybko tylko trzeba dociagnąc do 35 lvl potem to już z górki...
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Uhuhu w cabala od kiedy nabiłem G mastera to w ogole nie grałem moim FB... chyba już miesiąc będzie...
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum