Niziołków nikt nie wybiera przez Tolkienowską Propagandę, jakoby nie umiały one unieść broni I że podobno tylko jedzą i chleją.
Ja uważam, że siłą jest zbyt istotnym statem, aby pozwolić sobie na taki minus. Niby gram łowcą, a ostatnie 3 levele biłem tylko w siłę, żeby podnieść nowe pałki.
Aha, temat Cóż, nowe rankingi są rzeczą bardzo przyjemną. O ile rano jestem w top50, to wieczorkiem lekko z niego wypadam i mogę sprawdzić, ile osób jest jeszcze przede mną, co jest bardzo miłym dodatkiem. Można też wreszcie sprawdzić, którym się jest w rankingu nieudaczników xD
W dalszej przyszłości, gdy już pojawią się gildie, możnaby robić takie 'podświetlenie' swojej gildii na tle rankingu turniejowego, np: Gildia X nie jest w top10, ale widzi że jest na 12 miejscu i do wbicia się na top zabrakło jej zyx punktów
Taka drobna propozycja
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Nie wyświetla mnie w rankingu najbogatszych - ostatnie osoby mają taką samą ilość złota(w zaokrągleniu) co ja i tutaj upatruję błędu.
I jeszcze screenik na potwierdzenie:
Moje złoto: 22.853 (22.9k)
Postać Velian Ishavolden.
Sidan Barbarzyńca:Karuzel Uczeń Turkusowej Szkoły Rycerskiej
Wierny Świetemu Zakonowi Pogromców Zła
..:: YRY ::..
Pozycja w rankingu liczona jest co 1 punkta exp. Wyświetlana wartość jest zaokrąglana.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Mnie nie wyświetlało, jeśli miałem wynik taki sam, jak ten z 50 miejsca. Ale np w rankingu najbrutalniejszych mialem 5 wygranych mniej niż 50, ale mimo to nie byłem wyświetlony. Za to teraz jestem wyświetlony, 2 pozycje za ostatnim wyświetlonym.
_________________ Nie idę do nieba bo mam lęk wysokości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum