Może coś mnie ominęło, ale nie zauważyłem opcji w rodzaju "pokaż tylko moją grupę" albo "pokaż tylko wolne" itd.
Teraz jest 40 grup i każdorazowo muszę przewijać tę stronę... I staję się niebezpiecznie zdenerwowany. Wiem, wiem - kosmetyka, są ważniejsze sprawy itd. Ale wygoda to wygoda, a chyba każdy wolałby zamienić od razu koję więzienną na jakieś wygodniejsze łóżeczko, niż gnieść się na twardym czekając aż kiedyś może pojawi się od razu łóżko wodne
Cóż, słuszna uwaga. Taki filtr byłby bardzo wygodny.
Co więcej zakładając, że chociażby połowa obecnych aktywnych (980) założy GU do walki z postrachem, bo "opłaca się tylko solo" to odnalezienie się w 490 Grupach może być mówiąc oględnie - uciążliwe, jeśli nie mordercze (pozycję swojej grupy jako tako pamięciowo można ogarnąć)
Ciekawostką dla mnie było, że zakładanie w/w nie jest już luksusem tylko dla obków, co akurat w tym przypadku nie było wyłącznie udogodnieniem, bo dołączyć mógł każdy... jednak ograniczał to rozsądek
Myślę, że w obecnej sytuacji 99% ludzi chciałoby by po prostu by ich własna grupka była wyświetlana jako pierwsza
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Miałem tak samo:P Ale nową nazwałem tak samo jak starą i żaden błąd nie wyskoczył, że nie mogę czy coś, więc nie wiem, może rzeczywiście tamtej starej nie było?
A czy nie idzie tego jakoś zrobić,aby grupki się nie kasowały?
W sumie chyba każdy raczej nie zmienia osób z którymi klepie.
A idzie zrobić grupkę bez obka?? czy tu o coś innego chodzi?
_________________ Alkoholicy są dla mnie niczym ...... Niczym Bracia.
Z tego co wiem, grupy tworzyć może każdy. Nie jest to już opcja płatna. Ponadto na razie nie będzie raczej zmian w systemie tworzenia i rozwiązywania grup.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum