A można wybierać pomiędzy profitami w tym przypadku tak, że suma poziomów wyniesie siedem (jak w przypadku innych ras, tylko rozbite)? A jeśli nie, to dlaczego?
Bo nauczasz sie jednego profitu i dalej rozwijasz go z karty postaci. W przypadku półczegośtam wybranie jednego profitu blokuje pozostałe więc nie możesz już wybrać innego.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
A jak to fabularnie wytłumaczyć? Po prostu ten wybór pokazuje do jakiej rasy bliżej półelfowi. Czy to człek, czy elf. A jeśli elf, to taki zwykły, czy mroczny. Czyli na dobrą sprawę jedna połowa elfa jest większa od drugiej
A jak już jesteśmy przy półelfach. Dlaczego od razu zakłada się że jest to pół człowiek, pół elf? Przecież to jawna dyskryminacja innych ras! Dlaczego w ramach pojednania ponad podziałami nie miałbym kraś ten tego z elfką?! Powstał by piękny elf krasnouchy...
Takie szufladkowanie to jest normalnie ciemnogrodzkie i reakcyjne. Niech żyje postęp!
A tak na marginesie, to z każdej rasy można sporo wycisnąć, choć są łatwiejsze i trudniejsze kombinacje
Nie! Krasnoludy przez pączkowanie... żrą pączki i się mnożą... Wiem, bo lubię pączki.
Jakbyśmy zaczęli bawić się we wszelkie mieszanki, to wyszłoby nam bokiem. Jak na razie niziołem nie ma chętnych do gry, to dlaczego ma się znaleźć na niziołko-krasnoluda, czy elfo-sidana. Owszem... pół orka to bym wpuścić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum