_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
Czasami gram FB, ale od czasu do czasu, głównie jak u kumpla posiedze i nam sie nudzi to odpalamy CO :-P
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Pytanie co jest przedstawione na poniższym screenie: ?
Kudlaty napisał/a:
a) elektryk w stroju roboczym
b) punk rockowiec na scenie
c) rzeźnik przy pracy
d) model na wybiegu
e) Major Kupricz
d) reinkarnacja Vegety
f) postać z koreańskiego MMO
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Reinkarnacja Punk rockowego Majora elektryka z koreańskiego MMO podczas pracy na wybiegu :-D
P.S> To jest FILIPIńSKIE MMO a nie Koreańskie... A to spora różnica
Żet a sam krzyczysz "Tato, tato zrób mi tosta!" :-P To jest Force Blader takie skrzyżowanie wojownika z debufferem ;-)
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ostatnio zmieniony przez Kudlaty 2009-03-13, 15:45, w całości zmieniany 2 razy
Ja tez gram w Cabala ale na Marsie (co widac w mojej sygnie). Zaliczylem juz pare darmowych MMO m.in. MU Online, Knight Online, Flyff, Perfect World itd. i uwazam ze Cabal jest najlepszym darmowym MMO
Cabal lepszy od Perfect World? Chciałem sprawdzić kiedyś Perfect World, bo ponoć ładny, questy są i nie głupi, ale po tym co powiedziałeś straciłem nadzieje.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Popykuje sobie, jeszcze nie wiem na którym serwie będę grał bo okazało się że moje stare postacie nadal istnieją, więc mam FA na 32 lvlu na Marsie i Bladera na 21 na Mercu
A lvlowanie nowej postaci jest dennie nudne >.< Ja chcę 4 quest zony jak w wowie
Jak cos to moge pomoc na Marsie A co do lvlowania na niskim poziomie jeszcze jest ok, pozniej zaczyna byc ciezko Nie wspomne o skillowaniu
A ten nowy update jest calkiem ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum