Jaka miła niespodziewanka z tymi rankingami Mała rzecz, a cieszy, good job;]
Ps. Nie wiem jak innym, ale mi się dziwne wydaje, że w top20 niziołków łapie się postać z pierwszym levelem. Błąd? Czy rzeczywiście taka posucha na małych:)
miałem grać niziołkiem ale 2h przed rozpoczęciem ery zmieniłem zdanie
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
a czy zauważyłeś ze top20 niziołków kończy się na poz 15? Tak jest nas tak mało Chociaż w ostatnich dniach nasza liczebność się zwiększyłą o 1/3 -jest nadzieja.... że nie wyginiemy:P
Co d rankingów: bardziej przejrzyste są:) Brakuje tylko miejsca danego gracza spoza top10 najskuteczniejszych lvl30+: Bynajmniej u mnie tego nie widać jeszcze a godzinę temu nabiłem 30 lvl.
Co d rankingów: bardziej przejrzyste są:) Brakuje tylko miejsca danego gracza spoza top10 najskuteczniejszych lvl30+: Bynajmniej u mnie tego nie widać jeszcze a godzinę temu nabiłem 30 lvl.
Nabiłem przed chwileczką 31 lvl i już widzę swoje miejsce poza topem najskuteczniejszych. Czyli 30+ to jednak nie 30
_________________ Louis Armstrong - "A Kiss to Build a Dream On"
a to wiem Philu tylko ciekawe dlaczego nas jest tak mało. Czy to z powodu ogormego minusu do siłki czy może ogólnie ta rasa jest tak mało popularna.
Co do 30+ to rzeczywiście w jednym miejscu oznacza lewel 30 lub wyżej a wdrugim wyżej niz 30. Przydałoby się to jakoś inaczej opisać lub ujednolici nazwę 30+
Mnie się wydaje, że po prostu rasa jest mało popularna. Bo pomimo sporej kary do siły, pozostałe bonusy są raczej imponujące - w szczególności ten do zwinności ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum