Chce ja sobie potrenować z Tańcząca z Waranami. No i coś się wysypało.
Długo się ładowało... potem jakaś informacja na czerwono o błędzie sumy czy jakoś tak.
No to F5 i ponownie się loguje, otwieram log... a ten ładuje się do połowy i tam kicha.
Po chwili poszedłem coś pooglądać i postanowiłem drugi raz kliknąć w trening by go zobaczyć (może tym razem załadowałby się do końca)... no ale się nie udało.
Teraz jakby ogólnie woje się wysypały i nie mogę się nawet zalogować na konto (zrestartowałem w międzyczasie już kompa i dalej to samo)... eee to chyba coś poważniejszego, fajnie jakby problem został rozwiązany
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Hmmm a co tej mojej zbugowanej walki: chyba nigdy się poprawnie "nie zakończyła" i chyba(?) expa nikt nie dostał.
Tak wygląda sam dół logu walki: (ja vs Tańcząca z Waranami)
hmm
Nie wiem czy pobrało turki - od zawalczenia + zepsucia do ponownego wejścia w woje trochę minęło. W każdym razie zaliczyło jeden trening do limitów.
Hmmm... teraz jak tak oglądam: jestem prawie pewien, że był remis albo przegrana bo mam porażkę więcej. Więc chyba jednak zaliczyło... no, trudno smolić to - chyba wszystko jest dobrze
To nie jest błąd. Gracz ów wykorzystał najpierw limit treningowy z poprzedniego dnia, a potem gdy zaskoczył kolejny, ponownie go wykorzystał na Twojej postaci.
Ja to widze tak, że Caladan miał turki treningu z poprzedniego dnia dlatego trenowal na tobie 4 razy. A ty masz na liczniku 6/6 bo tez jeszcze masz poprzedni dzien turek... Dobrze to widze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum