dwa bugi związane z nowymi rankingami jakie rzuciły się natychmiast w oczy:
1. w ostatnich 4 rankingach wszyscy są bordowi (przynajmniej u mnie, może u innych będą to barwy ich szkoły)
2. to co widzę w najskuteczniejszych zamieszczone na poniższym screenie:
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Jest dalej tak samo jak na moim screenie (patrz pierwszy post) z tą różnicą, że w miejscu gdzie była wartość zero jest teraz poprawna wartość (95.46%) ale to jedyna różnica ... tia, dalej jest na dole ta sama belka i miejsce 84 (jak na screenie w pierwszym poście, tyle, że tam było 82... nie chce mi się robić nowego screena ).
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Ja widzę w najefektywniejszych siebie na 8 miejscu, a pod spodem na 97
a jako, że Tsu na 5 widzi się na 94, to wnioskuję, że jakiś bug dodaje gdzieś 89 miejsc...
Troszkę się nie zgadza bo widzę się na 84
Jasne.
Powrót tego motywu z belką na dole i naszą pozycją gdy jesteśmy poza topką był zawsze dobry, można było widzieć jak się wspinasz i awansujesz w rankingu... no, ja z tej opcji coś nie bardzo teraz skorzystam ale cieszę się za innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum