Chciałem właśnie dobić ten lvl, więc instaluje sobie giere, wszystko ok, próba włączenia i "Proszę usunąc debuggera z listy zadań" google nic nie pomaga, a nie mam nic takiego na liscie zadań....
Modyfikowałeś w jakiś sposób pliki? Może w konfiguracji było grzebane. Może reinstal? Nie mam pod ręką iwd, nie mogę sprawdzić. Osobiście nie spotkałem się (chyba) z takim błędem.
Dzieki za przypomnienie, ja jeszcze swoich do lodówki nie schowałem, ale bym sie przejechał;p
W końcu warunki do gry muszą być
_________________ Louis Armstrong - "A Kiss to Build a Dream On"
Ja się poddaje - i chyba wypisuje z całości, bo nie mam pojęcia co zrobić, a na google nie pisze nic. Uruchomiłem kompa tylko z netem włączonym i dalej nie śmiga więc nie wiem.
Najmocniej przepraszam, że mnie nie było. Na śmierć zapomniałem o sesji. miałem malarską robótkę w garażu i się nawdychałem oparów i świat taki weselszy się zrobił, i zapomniałem. Jeszcze raz sorki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum