ja tez czekam na mozliwość płacenia przelewem, aktualnie nie mam obka a wyświetla pojemność 1180 turek, sporo jakoś i mam inne udogodnienia jakbym miał wykupione...
Juz zaczynałem lubić tą ere, ale muszę pomarudzić...
niema możliwości wykupienia obka innej niz sms, czego bardzo nie lubie bo dochodzą jakies oplaty manipulacyjne, za przelewy nie mam dodatkowych oplat. Turki juz mi przepadly a idzie weekend i przepadnie więcej. Oczywiscie będzie mozna bedzie wykupić no ale sorry nie ladne zagranie.
niewiem jaki jest wasz "target" ale chyba wiecie że nie wszyscy mogą klikać regularnie
puki co zaliczam to na wpadke
Przelewy, jak już pisałem, będą. Naszym zdaniem rozsądniej będzie wprowadzić kolejne opcje płatności po kolei. Wprowadzenie wszystkich naraz mogłoby w rezultacie wywołać różne problemy, z rozwiązywaniem których moglibyśmy nie nadążyć. A tak jest krok po kroku - wprowadzamy jedno i na tym się skupiamy dopóki nie będzie pewności, że działa prawidłowo. Jak będzie działać bez zarzutu to wprowadzimy kolejne.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Wlasnie o ty trąbimy, że nie da się wykupić tur jeżeli ich ilość jest mniejsza niż 120, i wykupowac da sie tylko ilości podzielne pzez 120 (znaczy jak masz 121 to wykupisz 120 a jak masz 119 to nie wykupisz ani jednej).
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
To jak najłatwiej stracić tę parę tur? Złotówka to żaden majątek, a tur sporo można mieć za to. Mi chyba z 20 parę tur brakuje... Szczerze, to admini mogliby zrobić coś z tą wielokrotnością, bo wkurzające z deka jest...
To jak najłatwiej stracić tę parę tur? Złotówka to żaden majątek, a tur sporo można mieć za to. Mi chyba z 20 parę tur brakuje... Szczerze, to admini mogliby zrobić coś z tą wielokrotnością, bo wkurzające z deka jest...
Wiesz... jest to do zrobienia, ale temat jest trochę śliski. Na razie musimy zabezpieczyć sprawy związane z samymi kumulacjami, a dopiero później wykupywanie pozostałych tur.
Jak na razie sprawdzamy...
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
A może po prostu ustalić cene za każdą ture i wtedy odzyskujesz ile chcesz i po kłopocie
Ja też sie przyłączam do grupki marud o przelewy, ta opcja była by najmilej widziana
_________________ Słowa są jak woda, im więcej ich lejesz tym mniej ich chcą...
Kiedyś płaciło się 1gr za turę (czyli 1,20zł za 120 tur a teraz 1 zł więc różnica niewielka) ale wydaje mi się, że obecny system jest dostosowany do "wirtualnych dni" i dlatego nie można wykupować pojedynczych tur a jedynie całe "dzienne pakiety".
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum