Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gwardzista Seryl
2009-04-23, 07:30
[split]a pfff czyli zdaniem pajonka
Autor Wiadomość
Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-03-04, 18:49   

Drizzt, Szilka zna obecną grę o wiele lepiej od ciebie. Poza tym trochę szacunku wypada jej okazać ze względu na to, że jest kobietą i pełni tutaj dość ważną funkcję.

Jennahan także zna grę o bardzo dobrze i to nie tylko jako gracz, ale głównie jako programista. Sporo ostatnio grzebie w kodzie poprawiając pewne elementy.

Piszesz o swoich zasługach, ale tak naprawdę nikt ich nie zna i nie widział. Zresztą jeżeli chcesz możesz wrzucić jej na forum - chętnie poczytamy.

Teraz jeżeli chodzi o bloga. Nikt nie powiedział i nie napisał, że to jest oficjalna strona, ba masz tam nawet wpis:
Cytat:
Strona jest prywatną własnością jednego z Wojowników.

Wynika z tego, że jeżeli mam ochotę byś tam nie zaglądał to jest to moje prawo i nic ci do tego. Tak samo jak mogę ci wyprosić ze swego domy, samochodu, imprezy.

Teraz najważniejsze:
jeżeli nie uspokoisz się i nie zaczniesz pisać w normalny sposób, przestrzegać regulaminu oraz stosować się przynajmniej w minimalny sposób do zasad interpunkcji (hehehehe to nie przecinek) to nikt nie będzie miał problemów z wstawieniem ci bana. Forum stanowi prywatną własność, a co się z tym wiąże masz napisane wyżej.

Trochę szacunku i spokoju - powinieneś o tym pamiętać mając już prawie trzydzieści lat na karku.

Haspen
Sir Frywolne Mango

-
Kamdin
Piwa: 36/132

Zloto
Wysłany: 2009-03-04, 21:28   

Spider4 napisał/a:
A ja mam takie tyci tyci maleńkie pytanie: Kto kur...de przeniósł mój temat?

Pewnie jakieś czarne niemilce, które uważały że to temat ważny i potrzebny wszystkim ;P
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]
  Bordo!

Drizzt

Zloto
Wysłany: 2009-03-04, 23:44   

lol ta sama kretyńska gadka szmatka, groźby, pieprzenie o nowych rygorach etc. lol śmieszne to jest, zrobiliście z tego prywatną piaskownice to się w niej bawcie hehehe ja mam to w dupie hehehe możecie mnie banować waranowac i wypraszać :) hehehehe wiesz dobrze Bolivar, ze to nie ma sensu hehehe :) a kwintesencja waszego stosunku do userów jest ta oto wypowiedź

Arnatos napisał/a:
O jakim cudem ja przeoczyłem ten temat :D

Nie wiem o co chodzi i zupełnie mnie to nie obchodzi. Drizzt gadasz bzdury o których zupełnie nie masz pojęcia. I jak zwykle nie wiem czemu udajesz że masz 12 lat i rodzice kupili ci pierwszy komputer i podłączyli net. To nie klimat niemusisz tu nic odgrywać. Me me me me :lol:

lol hehehe nie wiem o co chodzi ale skoro czarni mówią, ze Drizzt jest be to ja mu tez dowalę hehehehe żałosne :)

KoniAK
Błękitny Chomik

Random
Berserker

Piwa: 40/12

Zloto
Wysłany: 2009-03-04, 23:54   

Drizzt jak zwykle wychodzi z założenia że: skoro gra dłużej niż ta gra istniej, to wszystko mu wolno, skoro skończył UJ to mu wszystko wolno, skoro pracuje w TVNie to mu wszystko wolno... Odkąd gram w Woje i jak byłem członkiem Teamu to jedyne co widziałem żeby Drizzt zrobił to płakał jak to wszystko jest złe i niedobre, i że mu wszystko wolno bo on gra w woje od dawna...

Natan
Taki Szatan

Crugar
Ghrull
Paladyn
Postawił 3 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-03-04, 23:58   

Widzę Drizzt pracujesz uczciwie na bany, dość cię poznałem na forum BW.

Powód podwójnego ostrzeżenia masz tam gdzie powinien się znajdować.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Bordowa Szkoła Rycerska

Phil

-
Piwa: 275/41

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 02:29   

Chciałem coś napisać, ale raz, że Natan już obdzielił Drizzta tym na co zasłużył a dwa, nie zamierzam dać się ściągnąć na niziny intelektualne i kulturalne, przez tego drugiego prezentowane.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Arnatos Malvoy
Zasłużony dla Rivangoth
Szelma

Arnatos Malvoy
Półelf
Najemnik
Piwa: 23/14

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 06:38   

Cytat:

lol hehehe nie wiem o co chodzi ale skoro czarni mówią, ze Drizzt jest be to ja mu tez dowalę hehehehe żałosne :)

Lol me me me me koleś to po prostu wyraz mojego szacunku dla twojej osoby. A dowalanie tobie to przyjemność na którą zawsze znajdę chęci :) me me me

Jennahan

-
Piwa: 8/3

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 07:09   

No i takim oto sposobem Drizzt po raz kolejny stracił możliwość pisania na forum. Pewnie w tym momencie skacze, z radości bo chyba tylko o to mu chodziło (jak zwykle).

Arnatos Malvoy
Zasłużony dla Rivangoth
Szelma

Arnatos Malvoy
Półelf
Najemnik
Piwa: 23/14

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 07:32   

:( Szkoda zaczynałem lubić te dyskusje :(

Najemnik w służbie GWN

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 09:32   

Cytat:
lol ta sama kretyńska gadka szmatka, groźby, pieprzenie o nowych rygorach etc. lol śmieszne to jest, zrobiliście z tego prywatną piaskownice to się w niej bawcie hehehe ja mam to w dupie hehehe możecie mnie banować waranowac i wypraszać :)

Hmmm, z tego co wiem to zawsze byłą to 'prywatna piaskownica". Ktoś poświęcał czas, inwestował własne fundusze... Jestem ciekawy co zrobiłeś by reaktywować Woje i społeczność? Zrobiłeś coś czy tylko potrafisz napisać kilka postów obrażających innych.

Cytat:
hehehehe wiesz dobrze Bolivar, ze to nie ma sensu hehehe :)

Jest sens. Ban będzie podtrzymany i w razie ponownej rejestracji założony na IP. Jeżeli zaczniesz bawić się proxy to dalej będą banowane konta po napisaniu posta. Jestem cierpliwy...

Cytat:

Czarni to są w innym miejscu... Tutaj jest kilka osób poświęcających swój czas i kasę by reaktywować pewien projekt. Jeżeli nie możesz pisać w sposób kulturalny to przykro mi, ale ja nie mam ochoty tego czytać.

Zresztą patrząc na całokształt tego co zrobiłeś dziwię się, że nie dostałeś bana po samej rejestracji...

Emilka
Community Manager
Księżycówka

Valkiria Dinn
Elf
?owca
Piwa: 37/11

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 11:13   

po pierwsze to jakim prawem przenosicie sobie tematy z zamkniętego forum na ogólne? nie umiecie zrobić splita?
a po drugie to było to do przewidzenia że się to tak skończy :) niezbyt miły koniec no ale cóż coś się kończy coś się zaczyna.

Natan
Taki Szatan

Crugar
Ghrull
Paladyn
Postawił 3 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 15:20   

Emilka Bolivar chyba wyraźnie napisał że całość forum jest forum w tym momencie forum prywatnym. Poza tym temat został przeniesiony żeby nie było że pana egocentrycznego bluzgacza banujemy bez powodu, albowiem powód jest i to jak najbardziej uzasadniony. Ja wiem Emilu że pewnie wolałbyś aby Drizzt nie dostał bana bo to w sumie spoko koleś, który tylko bluzga tych którzy z jego błędnym światopoglądem, chamstwem, prostactwem i pustymi przechwałkami się nie zgadzają. Tyle z mojej strony.
  Bordowa Szkoła Rycerska

Natan
Taki Szatan

Crugar
Ghrull
Paladyn
Postawił 3 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 15:40   

Spider to moja ostatnia wypowiedź, bo widzę że zaczynasz wkładać stopy w ślady Drizzta. Drizzt zaczął obrzucać ludzi i grę błotem ZANIM pojawił się jakikolwiek post, kogokolwiek kto nie byłby niebieskim, więc nie przekręcaj prawdy. A my mamy jak najbardziej prawo nie tolerować Drizzta tym bardziej że dobrze znamy jego "mentalność" z tego i z innych for. Jeśli uważasz że można łamać regulamin forum, obrażać innych i obrzucać błotem to co stworzyli bądź tworzą, w prywatnych działa wedle swojego własnego widzimisię, to może lepiej znajdź jakieś inne forum by na nim pisać.
  Bordowa Szkoła Rycerska

Phil

-
Piwa: 275/41

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 15:44   

Idąc tym tokiem rozumowania, na subforach gildyjnych można pluć i obrażać administrację do woli, a na publicznych działach już nie.

Może i faktycznie przeniesienie nie było najlepszym pomysłem, ale była to decyzja osoby, do której serwer należy, więc miała do takiej decyzji prawo.

Gdy ruszy oficjalne forum ( bo obecne to jedynie zastępcze ), administracja nie będzie się wtrącać w to co się dzieje na forach gildyjnych, ale moderatorzy tychże będą podlegać obowiązkowi moderowania ich równie surowo, jak moderatorzy działów ogólnodostępnych. Nikt nikomu nie broni krytyki, ale jej forma musi się mieścić w pewnych standardach kultury osobistej. Pan, który został zbanowany, niestety tego nie rozumie i nigdy nie rozumiał ( o czym świadczy też fakt, iż na forach innych gier nie zabawił też nigdy dłużej ).

EDIT:
Girf napisał mniej więcej to co ja w czasie gdy komponowałem swojego posta ;)

Spider, nikt nie powiedział, że jesteś tu niemile widziany. Wypowiadasz się w sposób kulturalny, więc tak długo jak będziesz to robił w ten sposób, obojętne jaka jest Twoja opinia, możesz wyrażać swoje zdanie i nawet zapraszamy do tego każdego użytkownika forum.

Niemniej jednak na oficjalnym forum, które zostanie otwarte, dyskusje na temat zasadności ostrzeżeń dla innych użytkowników nie będą mile widziane. Tego typu sprawy powinien załatwiać sam zainteresowany jeśli uważa, że został potraktowany niesprawiedliwie, nie ma potrzeby by inni wypowiadali się w jego imieniu.
Ostatnio zmieniony przez Phil 2009-03-05, 15:53, w całości zmieniany 2 razy  

Szilka
Eivissa...

-
Piwa: 27/4

Zloto
Wysłany: 2009-03-05, 15:45   

Spider4 napisał/a:
Natan, gdyby temat został tam gdzie był bez wtrącania się niebłękitnych to by do tego nie doszło.

Osoby niebłękitne, które się wtrąciły, to osoby czarne, które i tak czy tak mają dostęp do podforum szkół. A więc umiejscowienie tematu nijak się do tego nie ma, ponieważ dyskusja z Drizztem zaczęła się, gdy temat był na forum Błękitnych, a posty za które otrzymał ostrzeżenia były odpowiedziami na posty osób, które i tak czy tak miały dostęp tam.

I fly like paper, get high like planes...

[ ZAMKNIĘTY ]