czy masowe walki z potworami, treningi itd. mają wpływ na ilość expa, wynik, itemy?
innymi słowy czy opłaca się robić masowe ataki czy lepiej przeklikać te kilka walk?
Walki masowe, czyli walki z grupami i walki grup pozwalają na zdobycie większej ilości expa niż za normalną walkę z mobkiem. Przy czym zysk złota przy proporcjonalnie takim samym expie za walkę z mobkiem jest mniejszy, ale średni zysk expa do zuzytych tur jest nieporównywalnie wyższy...
KoniAK, ale tutaj chodzi chyba o to, czy lepiej klikać po jednej walce, czy po powiedzmy 20 na raz. Przynajmniej ja (i chyba Haspen też) tak zrozumiałam.
KoniAK, ale tutaj chodzi chyba o to, czy lepiej klikać po jednej walce, czy po powiedzmy 20 na raz. Przynajmniej ja (i chyba Haspen też) tak zrozumiałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum