No ale lewactwo umysłowe nie rozumie tego, że żeby było fajnie musi być różnorodność, a żeby była różnorodność muszą być questy i dropy
było pisane nie raz i nie dwa, że wraz z drugim serwerem będą wprowadzone questy, wypadajki to rzecz oczywista, a różnorodność... No cóż, najłatwiej jest wydać osąd, nie mając wcale pojęcia co zaoferuje gra. Lewactwo umysłowe wie doskonale to, o czym napisałeś.
Zróbcie z tego split bo teraz się jazda zacznie z lewakami i tym podobnymi ustrojami. Przerabialiśmy to już na poprzednim forum u nie był to raczej miły temat...
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Drizzt zaproponuj w takim razie konkretne zmiany. Bo takie hehehe`owanie nic nie daje i do niczego nie prowadzi.
Z tego co widzę to po prostu się przyczepiłeś i dla zrobienia jakiegoś tam zamieszania piszesz takie rzeczy. Jeszcze, z żadnego Twojego posta nie wyczytałem konkretnie czego nie powinno być w wojownikach, a co w nich powinno być.
Poza tym te trolle co przejęły władzę postawią grę na nogi w takiej czy zmienionej formie. I może Tobie ona się nie będzie podobała, ale kilku ludziom na pewno będzie sprawiała przyjemność grania w nią.
No to rozumiem hehehe waran jest, nożyczki się zaczęły odzywać hehehe jest fajnie klimat wojów powraca, a tak na serio
Jennahan gram w tą grę od samego początku jestem tu najdłużej z was wszystkich oprócz Wojtka hehehe kilka razy pisałem już kilkunastrostronicowe wypracowania, które zawierały propozycje, a nawet całe questy i przez tyle lat jedyne co z tego powstało to ciągła krytyka moich wypowiedzi, dlatego najnormalniej mi się nie chce pisać kolejnych tyrad, bo to i tak grochem o ścianę i tak każda dyskusja się kończy na "balansie" czyli usocjalistycznionym kalkulatorskie hehehehe.
Powiem jedno są gry z dropem tak potężnym, że statystyki potrzebne są tylko na rozruch i takie gry są właśnie klimatyczne a nie przewidywalne tak jakby to chciał każdy umysłowy ideolog o równości dla wszystkich. Jakoś w tych innych grach ludzie sobie radzą z tak zwanym syndromem "że temu czy tamtemu się lepiej dropnęło" i nikt nie musi na siłę ich uszczęśliwiać hehehe Wy najwyraźniej musicie i tu tkwi cały błąd w grywalności wojowników hehehehe
Szilka - dla ciebie może jest to rzecz oczywista, ale gdy wszedłem na stronkę informacyjna o pracach nad wojami i zapytałem o wypadajki to od razu mądre głowy zaczęły debatować nad tym, żeby leciały kule życzeń i jakiś złom bo normalna wypadajka MOG?A BY ZABURZYć BALANS W GRZE hehehehehe przeczytaj to ze zrozumieniem dziewczynko i nie wtrącaj się jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia hehehe
Drizzt, forum ma to do siebie, że pozwala dyskutować Skoro Ty możesz rzucać mięsem, bezpodstawnymi oskarżeniami i pretensjami o coś, czego jeszcze nie ma, to i ja mogę rozjaśniać pewne kwestie. A dzięki mojej wypowiedzi mogłeś wywnioskować, że jednak questy i wypadajki będą - czyli coś bardzo konkretnego.
Przeczytałam hehehe ze zrozumieniem i całkiem jasno Ci odpowiedziałam, a więc nie wiem skąd ta rada.
A nie czytałeś też o tym, że trwają prace nad nową wersją wojowników? Nie pomyślałeś sobie, że możliwym jest iż w tamtej wersji tego typu wypadajki to będzie podstawa? Nie przyszło Ci też do głowy, że w obecnej wersji wszystko jest skonstruowane pod taki nie inny system przedmiotów?
Drizzt, forum ma to do siebie, że pozwala dyskutować :-) A dzięki mojej wypowiedzi mogłeś wywnioskować, że jednak questy i wypadajki będąc - czyli coś bardzo konkretnego.
Przeczytałam hehehe ze zrozumieniem i całkiem jasno Ci odpowiedziałam, a więc nie wiem skąd ta rada.
Rada jest stąd, że:
1. Nie wiem kim jesteś i co masz wspólnego z tworzeniem gry więc dopóki się nie dowiem, wszelkie wypowiedzi w stylu "skoro są questy to logiczne, ze wypadajki też" będą traktowane z mojej strony jako wypowiedź dzieciaka, który nie ma pojęcia o czym mówi - sorki za porównanie hehehe
2. Sam fakt wypadajek, dropu czy jak to nazwać jest zbyt szerokim pojęciem, teoretycznie w wojach były już wypadajki, bo leciały już żelaza, miecze, czy kule życzeń, ale one nic nie dawały, wiec wypadajka wypadajce nie równa, żeby był prawdziwy drop, to musi on wpływać w znacznym stopniu na cechy naszej postaci, a robić dropy tylko po to by się to tak nazywało to jest śmieszne, tak do tej pory było i nie mam z żadnego oficjalnego źródła informacji, ze będzie inaczej, mało tego są jasne sygnały m.in. na stronce informacyjnej, ze owe wypadajki będą tak skonstruowane, żeby nie zachwiały balansu hehehe w tym przypadku balansu umysłowego owego myśliciela i twórcy tej chorej myśli hehehehe. Do jasnej cholery gdyby Drizzt nie miał jakiejś kolczugi znikania i podrasowanego łuku to by nic nie zdziałał własnie RPG Fantasty i wszelkiego rodzaju pochodne są zaprzeczeniem balansu hehehehehe
Jennahan napisał/a:
A nie czytałeś też o tym, że trwają prace nad nową wersją wojowników? Nie pomyślałeś sobie, że możliwym jest iż w tamtej wersji tego typu wypadajki to będzie podstawa? Nie przyszło Ci też do głowy, że w obecnej wersji wszystko jest skonstruowane pod taki nie inny system przedmiotów?
Odwiedzając stronę informacyjna o nowych wojach i dyskutując tam z osobami władnymi odniosłem UWAGA k...sko odmienne wrażenie, stąd mój post geniuszu !!!!!!!!!!!! hehehehehe
_________________ A Deo Rex A Rege Lex
Ostatnio zmieniony przez Drizzt 2009-03-04, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Hmmm... Czarny kolor nicka może być mylący. W sumie to ja tylko gram z Bolivarem w pokera, nie mam nic wspólnego z tworzeniem gry. I tak zapytam Cię - gdyby Ci jakiś użytkownik forum napisał, że będą questy i wypadajki, też byś stwierdził, że jest dzieciakiem, który nie ma pojęcia o tym co pisze?
Rozumiem, mogłeś odnieść odmienne wrażenie, ale zamiast bić pianę na forum, nie jest lepiej zapytać? Normalnie podyskutować? Być może nie mam racji, ale uważam i będę uważać, że o wiele lepszą taktyką na wyciągnięcie pewnych informacji jest kulturalne zapytanie, a przed wydaniem jakiegoś osądu warto się wcześniej upewnić.
Hmmm... Czarny kolor nicka może być mylący. W sumie to ja tylko gram z Bolivarem w pokera, nie mam nic wspólnego z tworzeniem gry. I tak zapytam Cię - gdyby Ci jakiś użytkownik forum napisał, że będą questy i wypadajki, też byś stwierdził, że jest dzieciakiem, który nie ma pojęcia o tym co pisze?
Gdyby sobie tak ot napisał to nie, ale gdy pisze to ktoś kto chce dać do zrozumienia, że zna grę lepiej ode mnie i ze ma coś wspólnego z jej tworzeniem to wtedy tak odpisuje . Przynajmniej tak to z kontekstu zrozumiałem.
Szilka napisał/a:
Rozumiem, mogłeś odnieść odmienne wrażenie, ale zamiast bić pianę na forum, nie jest lepiej zapytać? Normalnie podyskutować? Być może nie mam racji, ale uważam i będę uważać, że o wiele lepszą taktyką na wyciągnięcie pewnych informacji jest kulturalne zapytanie, a przed wydaniem jakiegoś osądu warto się wcześniej upewnić.
Moim zdaniem nie biłem piany zobacz na początek najpierw moich postów, bicie piany było, że tak powiem podsycane małymi wrednymi mikserkami hehehe O wiele lepsza taktyką tez jest na pytania graczy i userów odpowiadać a nie usuwać ich posty ogłaszając, ze nie są poprawne politycznie, miało to miejsce na oficjalnej stronie informacyjnej hehehe. Kij ma zawsze dwa końce hehehehe
Broń boże nie chciałam dać Ci do zrozumienia, że znam grę lepiej od Ciebie, nie wiem skąd to wywnioskowałeś. Ale mimo wszystko, kiedy ktoś z czarnym nickiem pisze, że tak będzie, to chyba nie wysysa tego z palca?
W poście, który zamieściłeś na blogu, raczej nie było pytania, a jeżeli jakieś było, to zniknęło w gąszczu obrazowych porównań i ataków pod adresem osób odpowiedzialnych za tworzenie projektu. Sam widzisz, teraz mimo kilku nieodpowiednich słów w Twoim poście toczy się normalna dyskusja, nikt nie usuwa Twoich postów itd. Dostałeś ostrzeżenie, ale przyjrzyj się obiektywnie swojej wypowiedzi i atakom na twórców projektu.
BTW - zaraz podane zostanie ogłoszenie o planowanych zmianach na forum, między innymi regulaminu.
BTW - zaraz podane zostanie ogłoszenie o planowanych zmianach na forum, między innymi regulaminu.
Nareszcie
A o klimacie coś będzie? Np: zamiast regulaminu?
I mam nadzieję, że z powodu tego regulaminu nie będzie wojen, jak kiedyś o ten regulamin imion (ci co wiedzą, to wiedzą )
Nie wiem o co chodzi i zupełnie mnie to nie obchodzi. Drizzt gadasz bzdury o których zupełnie nie masz pojęcia. I jak zwykle nie wiem czemu udajesz że masz 12 lat i rodzice kupili ci pierwszy komputer i podłączyli net. To nie klimat niemusisz tu nic odgrywać. Me me me me
I mam nadzieję, że z powodu tego regulaminu nie będzie wojen, jak kiedyś o ten regulamin imion (ci co wiedzą, to wiedzą )
Ja też mam taką nadzieję Póki co cieszmy się luźną atmosferą. Ale jak wiadomo, forum jest wizytówką gry, więc wkrótce trzeba będzie wrócić do normalności
Nie będę komentował postów poprzedników ani podejmował poruszonych tematów. Nawiążę tylko do jednego - regulamin forum i moderacja.
Wraz ze zmianami w administracji gry będą też zmiany w rygorze przestrzegania zasad wypowiedzi na forum gry. Poprzednio wiele rzeczy było tolerowanych, które tolerowane być absolutnie nie powinny. Wraz z otworzeniem nowego oficjalnego forum regulamin będzie egzekwowany bezwzględnie. Zresztą, więcej szczegółów przeczytać będzie można w ogłoszeniu Szilki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum