Czy dobrym pomyslem byloby zachowanie logów walk z turnieju tak do niedzieli ? Bo niektorzy atakuja przykladowo o 23-24 i pozniej to znika na drugi dzien i nie wiem jakies staty mieli ci delikwenci
Tak mnie dzis naszlo na pomysl
_________________ It's nice to be important, but more important is to be nice
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-11-28, 20:43, w całości zmieniany 2 razy
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Czy nie dałoby się zrobić żeby logi wszystkich walk były zachowane 24godziny a nie kasowały się o godzinie 00:00 każdego dnia. Powiem szczerze że to jest kiepskie rozwiązanie jakie mamy teraz bo dla tego kto gra w nocy tuż przed północą to logi nic nie dadzą bo zaraz sie oczyszczą.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Oczywiście, że się da i nawet na testowej wersji naszej mamy to zrobione. Pogadam jeszcze z resztą w jaki sposób to wprowadzić. Faktycznie Można by zrobić, że premium ma 24h log walki a zwykłe powiedzmy 12h. Jeszcze wszystko obgadamy i przy najbliższej okazji postaramy się to wdrożyć.
Co mi przypomina o czym myślełem parę dni temu - treningi też nawet na zwykłym koncie powinny być trzymane te 24h - bo jeśli ktoś się loguje wieczorem/w nocy, to już nie zobaczy czy ktoś na nim rano trenował, przy trzymających się 12h logach.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum