Myślę że przewodnictwo nad szkołą po powstaniu nowej ery powinien mieć stary mistrz i do tygodnia po otwarciu powinni zostać wybrani nowi, bądź potwierdzeni starzy mistrzowie i wtedy oficjalne mianowania.
Nie doprowadziło by to wtedy do takiej sytuacji jaką mamy teraz, że przez nas cierpią wszyscy, bo daliśmy każdemu równe szanse na głosowanie.
Kherehabath
Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 22:31
A jeśli poprzedni mistrz nie gra?
Według mnie start ery to nie żadna niespodzianka. Wybory powinny być zakończone przed startem ery. Zresztą czy to tak do końca ważne? Dopóki nie powstaną gildię to i tak niewiele kasy będzie na rozbudowę
Jak dla mnie jest jej sporo, a kilka poziomów lazaretu to sporo zaoszczędzonej kasy.
Po za tym miło jest jak wiadomo kto kieruje Twoją szkołą.
Jeśli mistrz nie gra i wie że nie będzie grać wyznacza jakiegoś prefekta na swoje miejsce, który sprawuje piecze nad stanowiskiem, aż do wybrania nowego mistrza. Jeżeli jednak tak nie będzie to ktoś z administracji powinienien tymczasowo wyznaczyć jednego z graczy tej szkoły - doświadczonego i zasłużonego.
Jeśli źle mówię to mnie poprawcie ale wygląda na to, że błękitni się ostro stoczyli na dno. Nie wybrali mistrza a turniej tak zwalili, że punktów na głowę wyszło tam znacznie mniej niż bordowym czy turkusowym (Arnatos robił wyliczenia).
Cytat:
(...)
Średnia ilość pkt na członka w bordo to 42,5
Błękit:31,2
Turkus:35,0
(...)
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Pewnie w dużej mierze miał na to wpływ event. Z moich obserwacji wynika, że najbardziej obłowili sie na zajączkach bordowi więc średnia wartośc ekwipunku jaki mieli na sobie przewyższała wartość ekwipunku w pozostałych szkołach. Wielu wojowników Błękitu nie było stać na wiele części 'garderoby' stąd m.in takie wyniki
Myślę, że spore znaczenie ma brak lidera. Cer i Jenn nie grają, Walgo na forum szkolnym mało pisze (:P), a Koni lubi strzelać fochy. W Bordo prym wiedzie GWN i ciągnie całą szkołę za sobą. BG obecnie chyba trochę śpi.
Myślę, że spore znaczenie ma brak lidera. Cer i Jenn nie grają, Walgo na forum szkolnym mało pisze (:P), a Koni lubi strzelać fochy. W Bordo prym wiedzie GWN i ciągnie całą szkołę za sobą. BG obecnie chyba trochę śpi.
Ej no łamiecie mi serce. To ja tu jestem ego maniakiem od mówienia że GWN i bordo rządzi. Wy jesteście od zaprzeczania i twierdzenia że wprost przeciwnie. Świat ma swój porządek i proszę się go trzymać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum