Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Jennahan
2009-04-12, 20:05
Event świąteczny
Autor Wiadomość
Virion

-

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 16:06   

Moim zdaniem po prostu zazdrościcie wygranych :mrgreen:

joke ofkorz
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

deshong
Błękitny Palladyn

Niziołek
Paladyn
Stary Palladyn
Piwa: 27/22

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 16:06   

Udało mi się przegraćz zajączkiem i.. dostałem Adavą Kadavrem w twarz:P
Piwo dla utora tych twekstów. Dawno tak się nie uśmiałem:D

Co do postaci siłowych to nie tylko one pokonują 20 lvl.
  Wielka Błękitna Gildia

Grudo

Grudo
Piwa: 8/19

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 16:33   

Cytat:
chyba pierwszy raz od początku gry team zrobił nam jakiś 'event'

oj nie ;P w poprzednich erach eventy byly bardzo czeste ;P a to pad serwera, a to jakis bug... ;P

A do teamu tylko jedno: ten event to jedna z najzabawniejszych rzeczy jakie kiedykolwiek spotkaly ta gre ;) (chyba zaraz po tych tekstach na koniec walki ;P )

Walgo

Niziołek
Paladyn
Piwa: 31/41

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 18:22   

Czytając ostatnich podstron posty mam wrażenie, że jednak dobrze sie stało że event miał miejsce i wiekszość jest zadowolona :lol: ?? Czy nie?? :lol: To są żarty czy o co kaman? :) Chyba nie piszecie poważnie? Gdybym nie grał to pewnie bym w to uwierzył. Ja rozumiem, ze jedynym wyjsciem jest granie dalej, bo pewnie nie ma obrazu bazki sprzed eventu do zrollbackowania i generalnie zadnego sposobu na wycofanie tych przedziwnych magicznych efektów jakie event stworzył. A skoro nie ma odwrotu to naginamy historię pod taką, z którą łatwiej się zyje.

Ooooooooooo wylał mi się dzbanek coli na podłogę #@$%^%$#$%^&. Wszystko sie klei i jest umazane ja cie sunę w morde fak #$%^&*$%^&*

No ale jaki piekny zapach coli się w pokoju unosi!!! :) Jakie piekne formy się ukształtowały na dywanie!!! :) Oo o nawet jedna przypomina herb BG i generalnie jest cool, bo nie trzeba dzbanka coli wypić a przecież taka ona niezdorwa. W sumie same plusy :lol: I byle więcej w przyszłosci rozlanego soku czy czegoś tam, bo taki ubaw był :lol:

No ale co tam. Nie ma co płakac nad rozlaną colą. To przeciez tylko gra więc bawmy się! :P Jednakże nie traktujmy teraz rankingu czy topu zbyt poważnie :)

Jennahan

-
Piwa: 8/3

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 18:26   

Nie no po prostu nie rozumiesz jak niektórzy podchodzą do samej gry. A obraz do rollbacku jest, ale powodu do rollbacku nie ma.

Walgo

Niziołek
Paladyn

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 18:37   

Może i nie rozumiem. Wydaje mi sie ze niektorzy grają troche z nudów, trochę dla jaj, trochę z ciekawości, jako dopełnienie klimatu, dla rywalizacji, planowania, rozwijania postaci, pnięcia się w rankingu, emocji związanych z walkami PvP itd. Różne osoby czerpia przyjemność w różnym stopniu z wymienionych czynników. Osoby które bawiły się bardziej rywalizacją i planowaniem będą raczej zawiedzione. Calkiem mozliwe zę własnie tych jest znacznie mniej. jeśli tak to w zasadzie nic sie nie stało więc powodów dla rollbacka ni ma

Krzysiek

Gorten
Krasnolud
Berserker
Postawił 15 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 18:40   

Walgo napisał/a:
Nie ma co płakac nad rozlaną colą.

W końcu to nie piwo :P

Miałem to szczęście że dzisiaj rano dopiero zacząłem grać :P (swoją drogą ciekaw jestem jak szybko z topu spadne xD).
No ale najlepsze jest to, że ktoś mnie w końcu na turnieju odwiedzi co w poprzedniej erze było rzadkością :mrgreen:

Ogólnie pełen pozytyw. Więcej takich eventów.

P.S Mimo wszystko trochę czuję się jakbym "gołodupczył" :/

Yossarian
koks

Burm Szeroki
Ork
?owca
Piwa: 3/8

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 18:41   

Walgo: kolejny post kwalifikujący się na Postaw Piwo :D

Jenn, weź zaaplikuj coś takiego, na różnych forach są podziękowania itp, u nas może być postaw piwo ;)

Marduk
Obszczymurek

Piwa: 3/3

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 18:43   

eee tam, i tak was fuksiarze dojedziemy na nxt turnieju :D

Walgo

Niziołek
Paladyn

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 18:53   

Yossarian napisał/a:
Walgo: kolejny post kwalifikujący się na Postaw Piwo :D

Oo dzieki :mrgreen:

Okej, zatem mały poradnik dla tej małej grupki niezadowolonych :)

Pytanie: Co mam zatem zrobic w obecnej sytuacji jeśli lubię rywalizację i pnięcie się w rankingu, a moje plany i strategia poszły w łeb?

Odpowiedź: Nic :)

Po prostu nie grać zbyt często i zbierać turki pamietajac o ich limitach. Przy nastepnym takim evencie wszystkie wydać i ni skąd ni (z owąd? - Panie żet poprawi Pan :) ) pojawić się w topie. Głupie to bo wydawałoby się że powinno sie promować głownie osoby aktywne i często wchodzące do gry niz te klikające raz na tydzien lub rzadziej. Głupie ale najbardziej efektywne bo to najlepszy sposob na uzyskanie najwyzszych pozycji rankingowych. Jeszcze lepszym sposobem jest usuniecie swojej postaci i przejecie nowych od osob nie grających już i działanie wg taktyki, którą przed chwilą podałem.

No ale jeśli nie bierzemy już poważnie rankingu no to spokojnie z poradnika nie trzeba korzystać tylko klikać i się bawić :)

Ciran

Naric
Lykon
Rycerz
Piwa: 4/23

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 19:00   

Event dobry pomysł, ale osobiście jego skutki mi sie wogóle nie podobaja. Popieram Walgo i osobiście byłbym za rollbackiem. Dodam od siebie, że nadmiar kasy dodatkowo psuję zabawę, nie trzeba już sie zastanawiać co kupić, i zbierać cały poziom na nową część ekwipunku tylko sie bierze wszystko jak leci. Oczywiście z czasem wszystko się wyklaruję, ale emocji jak po starcie ery już nie bedzie, pozostanie klikanie turek...
  Niezależni Piraci Wielkiego Morza Czaszek

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 19:03   

Nie będzie powrotu.

Walgo, jeżeli chodzi o twój przykłada to raczej:
byłą informacja (w dwóch miejscach), że będzie rozlewana darmowa cola tylko należy przynieść swój kubek. Ktoś kubka nie przyniósł i wylało się na dywan...

Walgo

Niziołek
Paladyn

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 19:17   

Oj nie nie nie mój Panie :) stanowczo protestuję :) Nie było informacji że bedzie rozlewana darmowa cola. Byla informacja że będzie cola. no i powinna byc ale buteleczka 0,2 tylko bo kryzys i to za wykonanie jaskółki przez 2 min. Wiec niekoniecznie musialbym po nią pojsc mając w domu 5 litrowy baniak z colą :) Więc nie poszedłem. A tu kolega wraca z 2 beczkami i smieje mi sie w twarz :)

Skoro nalezalo przynieść kubek to dlaczego nalewno także tym, ktorzy przyniesli zamiast kubka beczkę (nie grali od 2-3 dni) :)

koniec biadolenia i narzekania i gramy dalej

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 19:32   

Ja tam kubeczkiem całą beczkę potrafię wypić ;-).

Walgo

Niziołek
Paladyn

Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 19:38   

A jaskółke przez godzine bez wywracania sie potrafisz zrobić? :lol:

[ ZAMKNIĘTY ]