To już nie będę otwierał nowego wątku nie wiem czy to błąd ale w podsumowaniu naliczyło mi niższe miejsce niż faktycznie uzyskałem.
Chodzi mi tu przede wszystkim o talony dostałem ich za 39 dokładnie trzy chociaż przeliczając powinienem być w grupie która uzyskała 18 miejsce bo tyle samo pukcików.
PS.
Jeżeli już to gdzieś było wyjaśniane to dajcie linka
Napisałem że podam to jeszcze raz w "błędach" bo nikt tam nic na sto procent nie wiedział. Liczę że może ktoś z Teamu poda mi rozpiskę talonów za konkretne miejsce
Pewnie przez ten mały błąd, że gra nie działała po południu. U mnie naliczyło normalnie. Na nieszczęście Tsumoso`wi też
Ta
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum