Nadchodzi ten czas gdy trzeba powoli myśleć o zamknięciu serwera i pożegnaniu z grą.
Ponieważ nie mogę dalej zajmować się opieką i utrzymaniem gry daję do wyboru dwie opcje:
1. Przekazanie komuś gry - kodu, bazy, itp. Tutaj potrzebna jest zgoda kilku osób...
2. Zamykam w sierpniu grę. Niestety.
Dlaczego taka decyzja? Brak czasu, zmiany w przepisach i w sumie kilka osób od czasu do czasu zaloguje się do gry. Czas posprzątać.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Zazwyczaj parę razy w roku zaglądam na forum bez potrzeby logowania, bo i tak widać najnowsze wpisy po dacie.
Dziwne uczucie, przeczytałem i moją pierwsza reakcją było odszukanie hasła i wbicie 270 poziomów w ciągu 3 dni. Mogłem w dwa, ale zbyt pośpiesznie wydałem tury i nie mogłem wykupić.
Nie wiem co powiedzieć, woje to był spory wyrywek z życia. Każdy chyba zdawał sobie sprawę że ta wegetacja kiedyś się zakończy, bo ile można żyć nostalgią i utrzymywać grę dla 3-4 osób. Ile to już lat, wiele osób zaczynało w liceum i na studiach, teraz założyli rodziny
Bolivarze, nie myślałeś może nad zrobieniem ( o ile to możliwe) wersji 'single" w rozumieniu, aby każdy mógł od czasu do czasu odpalić sobie wojów na swoim domowym komputerze i powspominać?
I przy okazji pozdrawiam absolutnie wszystkich. Tak na wszelki wypadek jakbym zapomniał i wrócił na forum po pół roku. Ostatnio jak gram na postaci to wraca stary nawyk wchodzenia na forum co godzinę
1. Przekazanie komuś gry - kodu, bazy, itp. Tutaj potrzebna jest zgoda kilku osób...
Bolivar napisał/a:
Ja dodatkowo wolę wcześniej pozbyć się kłopotu.
Jeżeli kilka osób wstępnie wyrazi zgodę, przyjmę kłopot na klatę na jakiś czas. Minimum do Sierpnia 2018. Piszę o tylko grze. Opieką forum nie podejmę się. To wykracza poza moje możliwości.
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Z mojej strony nie widzę problemu. Jeżeli nikt nie wyrazi sprzeciwu do końca lipca* przekażę dane i sobie ściągniesz co trzeba. Jak chcesz możesz dostać też dostęp do domen. Jak masz konto na FB to jeż jest profil gry (polubione prawie 200 osób).
*jak Phil, Faly i Ralz dadzą wcześniej to będzie możliwość wcześniejszego przekazania.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum