Moc ludu. Żona mi się rozchorowała i nie ma kto dzieci bawić Jak się jej polepszy to się zjawię, jak się jej nie polepszy to niestety nici z mojej obecności.
Kherehabath, rozumiemy jak najbardziej - szkoda, że cię nie było, ale są rzeczy ważniejsze Po tym poznać prawdziwego faceta, że potrafi właściwie wybrać.
W każdym razie plany są na kolejne spotkanie
Plany są na ponowne odwiedzenie tego miasta kebabu ale w cieplejszych miesiącach.
Było ok nawet bardzo ok i dziś nawet głowa nie bolała ale wstałem dopiero po 11. Pizza w krk jest nawet dobra ale czas oczekiwania jest tragiczny... 2h i taxówki to wy też macie extra szukanie opla zafiry po 1 w nocy było super
W czerwcu to może jakiś wojogrill? ktoś jakieś miejsce na taką imprezę posiada?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
W sumie ja mieszkam nieco poza krakowem, mam 2h sadu miejsce na grilla czy ognisko się znajdzie O ile jeszcze coś z tego zostanie bo dokładnie przez środek będzie przechodzić s7 do której się pomału zaczynają przymierzać A jeśli nie to prądnik biały nad rzeką prądnik od ulicy białoprądnickiej za torami miejsce idealne na wszelkiego rodzaju zabawy pod gołym niebem. I jest gdzie kulturalnie zaparkować pod kamerami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum