Ok ranking ogolnie jest w porzadku, ale mysle ze nie powinny byc zliczane tam porazki w obronie. Bo bardzo dobrze pokazuje on juz na poczatku kto slabo prowadzi postac i kogo mozna spokojnie bic. Normalnie takich rzeczy dowiaduje sie na wlasnej skorze lub od kogos (tak bylo kiedys w grze tak jest i w rzeczywistosci)
PS. wiem ze za jakis czas najprawdopodobniej beda tam postaci kilka/nascie poziomow slabsze niz najlepsi, ale nadal beda mieli obok siebie postaci na innych poziomach.
Mario Van Cool
Człowiek
Paladyn
Zloto
Wysłany: 2009-04-12, 10:25
Jestem w tym rankingu dość wysoko jak wiecie żadna tajemnica - i z mojego punktu widzenia mam dobrze prowadzoną postać - tylko kurcze mam masakrycznego pecha jak nie przez mniej PŻ przegrywam to przez mniejsze obrażenia. mimo że szanse trafienia zazwyczaj mam wyższą od rywala to i tak rzadziej trafiam - od taka juz ta gra że równowagi i balansu niestety nie widać.
Pozdrawiam.
P.S. Jedną walke w treningu przegrałem z postacią, która miała identyczne statystyki jak moja z dwoma troszzkę wyższymi ale to mimi mni bodajże 5 punktów róznicy w pancerzu i gdzieś tam dwa punkty więcej czegoś.
Nie jestem kalkulatorem ale logika podpowiada ze coś za dużo mam tego pecha.
Mario, na losowość nie ma bata Ja już się przyzwyczaiłem, że wygrywam z przeciwnikami o lepszych statach, a przegrywam z tymi, którzy mają stosunkowo gorsze ode mnie
Co by spamu nie było, uważam, że Parn ma rację jeśli chodzi o ranking. Częstokroć wygrane lub przegrane w obronie nie zależą od nas, bo np. trafiliśmy do gildii, w której przeważają klasy teoretycznie bijące naszą na 90%. W tym wypadku przegrane nie wynikają z naszego skilla lub jego braku, ale z czystego zrządzenia losu.
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum