Na wstępie to chciałbym przeprosić Bolivara ale nie potrafiłem wpaść w odwiedziny do dawnej stolicy...
Hmmm ja wiem że się zapowiadałem jakiś czas temu na wypad do Krka ale pokrzyżowało mi go moje popieprzone życie no ale tak dziś sobie siedzę i myślę że w końcu trzeba powiedzieć dość i troszkę spowolnić ten wyścig szczurów
Także jeśli byłaby jeszcze jakakolwiek możliwość spotkać się z wami w Kraku w jakiś październikowy weekend to byłoby super damy radę?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
To ja już sobie na 22 października załatwiam wolne od roboty i zjawiam się w krk. Ktoś jeszcze chętny na spotkanie? Macie jakieś kontakty w dawnych wojów z krk żeby było nas więcej?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Ok rezerwacje porobione więc 22.10 potwierdzam spotkanie już tego nie odwołam ma ktoś kontakt z killme? bo fajnie by było go spotkać a on chyba też z krk
Killme owszem, jest z Krk - Mokerna ma z nim kontakt więc spokojnie ;-) Drizzt raczej nie będzie, bo chyba w Norwegii siedzi.
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
O proszę jakiś odzew może będzie ja knajp w krk nie znam dla mnie wystrój jest nieważny oby było tylko dobre piwo (a tu jestem w uj wybredny) i cena jest nieistotna liczę na waszą znajomość dobrych msc z dobrym piwem. Dostosuje się do ogółu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum