Chciałbym bardzo się znowu spotkać z graczami dawnych Wojów w Grodzie Kraka. Kiedy wam pasuje? Jakie plany? Ja jestem otwarty na propozycje jedyny mój warunek jest taki że potrzebuje noclegu może to być jakiś tani hostel/motel lub nocleg u kogoś. Tyle czasu już upłynęło a ja z Bolivarem piwa się nie mogłem napić... Macie jakieś propozycje to piszcie. Może week majowy? Tylko potrzebuję namiarów na jakiś pewny nocleg. Mój telefon nie mienił się od lat jak coś czekam na propozycje.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
W przyszłą niedzielę (26 lipca) planujemy z Ralzem spotkać się w Krakowie.
Zapraszamy wszystkich chętnych, by do nas dołączyć.
Wstępnie zakładamy, że spotkanie zacznie się około 12:30-13. Chcielibyśmy docelowo wybrać się do House of Beer, ale tam otwierają dopiero o 14, także wcześniej pewnie zasiądziemy gdzieś w okolicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum