Tak, 2 sierpnia minęło 10 lat Wojowników. Kilka wersji silnika gry, kilkanaście er, kilka zlotów. Sporo przyjaźni, trochę miłości. Wiem nawet o jednym ślubie - a może było ich więcej.
Sto lat Wojownicy!
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
A ktoś jeszcze pamięta może pierwsze spotkanie z Wojtkiem w Krakowie, w pubie Tower? Jeśli mnie pamięć nie myli, było to jakoś późną jesienią 2004 roku. Było wtedy tam trochę osób...
Aż trudno uwierzyć, że to już tyle czasu. I choć nie grałam od samego początku to grę i swój niewielki wkład w rozwój jej świata wspominam niesamowicie ciepło Uściski dla wszystkich z tej okazji
Nostalgia motzno ;_;
Tym bardziej, że forum GWN umarło już spory kawał czasu temu...
Mam gdzieś jeszcze sporo screenów, komiksów, parę plików tekstowych i avatarów z wojów... na starych zakurzonych dyskach, opatulonych w folie bąbelkowe.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum