Założyłem postać we wtorek koło 21, a dzisiaj próbując się zalogować dostaje taką wiadomość:
[Wystąpił błąd wcielenia: to nie Twoja postać bądź postać usunięta.]
może mi to ktoś wyjaśnić? o ile wiem imię Peter De Skald jest zgodne z regulaminem i definitywnie należy do mojej postaci, na dodatek postaci nie usuwałem więc skąd taki problem?
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
To jest błąd, nikt niczego nie blokował. Błąd ten zdaje się już kiedyś się pojawił i dotyczy zmiany hasła, które prawdopodobnie zmieniłeś po stworzeniu postaci (niestety nie pamiętam dokładnie warunków, w których ten błąd występuje). Gdy potwierdzisz, że hasło do konta jest prawidłowe, to ustawię takie samo dla postaci i problem zniknie.
Fakt niedługo po utworzeniu postaci zmieniałem hasło, bo przypomniałem sobie, że dawno tego nie robiłem
Jak mam potwierdzić?
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Jeśli jesteś w stanie wejść na konto, to zaraz poprawię błąd. A ten zdaje się pojawia się wtedy, gdy hasło jest zmieniane przed startem ery, ale już po stworzeniu postaci. Lub gdy zmienisz hasło i przed ponownym zalogowaniem się stworzysz postać. Muszę to sprawdzić.
Na konto się bez problemu loguję, tylko postaci nie mogę włączyć
Więc hasło jest ok.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum