Wojny dostały biegunki...otrzymałem wp o: PMC chce was bić, ale wojny nie ma. Wywołałem wojnę, otrzymałem wp o tym, że chcę bić PMC, ale wojny nie ma. Kolejne próby wojowania kończą się błędami odnośników. (Czyli teoretycznie wojna jest, a praktycznie nie... albo na odwrót. )
To wygląda jak ten błąd co już kiedyś był z tym samym objawem: po zalogowaniu wejście "gdzieś" powoduje jakiś błąd w danych sesji, przez co wszędzie wychodzi 403, a po wciśnięciu powrotu do konta i wcieleniu jeszcze raz jest już dobrze.
Przynajmniej jak teraz przetestowałem to tak właśnie wyszło (tj. po powtórnym wcieleniu już mogłem tam wejść).
Sam błąd nie wiem skąd się bierze. Zdawało mi się że już kiedyś go naprawiłem, ale najwyraźniej nie do końca.
Najwyraźniej zależy to jeszcze od czegoś oprócz klasy -- sprawdziłem teraz rycerza mającego łącznie 2219 siły:
bez profitów ma dmg 1046.4 (w kolumnie profity 0%)
z muskulaturą na 7 ma dmg 1423.9 (profity: 621%)
z ręką na 7 ma dmg 1097.4 (profity: 84%)
z ręką i muskulaturą: 1475 (profity: 705%)
czyli chyba dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum