Co do walk. Klikam postrach klikam rozpocznij i walcze.. po czym klikam powtorz walkie.. i walcze sobie z 1 postrachem wiecej niz 25 razy mozna tak w nieskonczonosc.. exp leci a w karcie walki mamy 1/25 nie podnosi sie nam licznik.. licznik dziala tylko wtedy kiedy za kazdtm razem klikamy "walka"
a po drugie.
wojna pomimo braku aktywnosci z 2 strony Trwa juz ponad 3 dobę, a z tego co mi wiadomo powinna sie zakonczyc po 48 od ostatniej aktywnosci jednej ze stron.
Start: 2011-10-23 16:42:41
Co do walk. Klikam postrach klikam rozpocznij i walcze.. po czym klikam powtorz walkie.. i walcze sobie z 1 postrachem wiecej niz 25 razy mozna tak w nieskonczonosc.. exp leci a w karcie walki mamy 1/25 nie podnosi sie nam licznik.. licznik dziala tylko wtedy kiedy za kazdtm razem klikamy "walka"
Hm, prawdę mówiąc nie wiem jak mogłoby coś takiego się robić. I nie mogę tego powtórzyć u siebie (normalnie się zwiększa przy walczeniu przez powtórz).
Cytat:
wojna pomimo braku aktywnosci z 2 strony Trwa juz ponad 3 dobę
Brak informacji o wywołaniu wojny, oraz o wypoiwiedzeniu jej
Edit:
Problem PMC >>>
Piraci Morza Czaszek ( data założenia: 2011-10-26)
WTF z tym duzym herbem, brak wsparcia dla GIF. Nawet białego tła lub wygenerowanego przez Wasz generator herbu sie nie da wgrać. A najgorsze, że zamiast zwykłego białego lub pustego pola wpiepsza herb BG .
to mają napisane w pkt rekrutacjnym, mysle ze zalozyciel nie wie jak zglaszac błędy no i w sumie racja dziwnie wyglada PMC z Herbem jakims dziwnym BG
Edit: I jako Mistrz gildii nie moge wezwac nikogo do pomocy w wojnie.. tzn nawet nie wiem jak ale szukałem w dyplomacji i nie mam Tam opcji wezwij na pomoc czy cos... Czy najpierw musze posiadac jakis pakt o treningi czy też nie?
Założyciel wie jak zgłaszać błedy, ale testujemy wojny a nie wgrywanie herbów info sie tylko pojawiło bo ludzie pisali mi wiadomości dlaczego używam herbu BG No, ale jak Phil pisał teraz już działa wszystko dobrze.
No, a teraz wojenny błąd tak mi się wydaje. Miałem pakt z gildią Meflandia o wspólne obrony, próbojąc wywołać wojnę z jakąkolwiek inną gildią wyskakiwało mi, że nie mogę ponieważ mamy wspólne pakty. Dopiero po skasowaniu paktu z Meflandią (który był jedynym paktem jaki posiadałem) mogłem zaatakować Krwawiące Topory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum