Od rana nie mogę się zalogować do S1 a właściwie wcielić się w postać. Podczas gdy retro śmiga, na S1 działa wszystko oprócz wejścia w wybór postaci. Wyskakuje błąd odnośnika. Sprawdzałem pod:
-FF 7.0.1
-Opera 11.51
-Chrome 14.0.835.187 m
Wczoraj na gg nic nie odpisałeś (nie doszło?).
Trudno mi powiedzieć co to może być, bo nic na żywym serwerze nie ruszałem od dawna i u mnie działa.
Może jak jesteś technicznie zorientowany to w firebugu (konsola->rozwinąć żądanie->odpowiedź)/konsoli chrome'a (ctrl+shift+i -> network -> index.php) zobaczysz czy na początku odpowiedzi nie ma jakichś błędów wtedy kiedy wyskakuje błąd odnośnika?
Edit ~ albo w ogóle możesz mi na pw albo gg wkleić całą treść odpowiedzi. I w ogóle w momencie wcielania pewnie jest kilka żądań, więc odpowiedzi też będzie kilka; jako że nie wiadomo gdzie może się wysypywać, to najlepiej wszystkie jakie będą.
Edit ~ a jak jesteś zdesperowany, to będę mógł ci na chwilę ukraść konto i u siebie spróbować. Ale to najwyżej wieczorem jakoś.
Mam podobnie, drugi raz w ostatnim okresie. Za pierwszym razem szybko wróciło do normy, teraz będzie już z 15h.
Chcąc wejść w wybór postaci wyskakuje błąd odnośnika, poza tym nic się nie dzieje. Konsola w firefoxie pokazuje mi, że nie znaleziono elementu.
Na próbę przesunąłem jedną rzecz, która się robiła w momencie ładowania listy postaci do momentu logowania.
Jakby nie działało w momencie logowania bądź nadal w tym samym to napiszcie.
Czasami podobny błąd wyskakuje już po zalogowaniu - do ok połowy z zakładek nie da się dostać, z powodu błędu w odnośniku. Np. można sprawdzić ranking, albo statystyki, ale w walkę, czy ekwipunek nie da się wejść.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Może już się udało naprawić. Jakby nadal ktoś natrafił na ten błąd to piszcie (na s1 i retro wrzuciłem poprawkę; mam nadzieję że nie zgubiłem żadnego pliku przy aktualizowaniu ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum