Temat ogolny, ja opisuje tylko to, z czym sam sie spotkalem.
Ponoc profity sa zbalansowane przynajmniej w obrebie klas.
Mnich z ciosem
- nie radzi sobie z wiekszoscia mobkow
- nie radzi sobie niemal z nikim na pvp
- przegrywa nawet z innymi mnichami, ktorzy wzieli pozostale profity, a nie sa 10-20lv nizej
- Nie ma z kim trenowac, bo z ludzmi w zasiegu w wiekszosci przegrywa
Moge sie tak z ciekawosci spytac, na jakiej zasadzie byl w tym przypadku liczony balans?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Desmond, z tego co pamietam, profity tym razem balansowal Haart, a on cos tam przy tym lubi liczyc
Dlatego sie pytam, wedle jakiej logiki bylo to robione, bo czyms sie musial kierowac.
Teoretycznie ta wersja profitow to poprawiona stara, wiec samo stwierdzenie, ze cos jest do poprawy, mnie nie przekonuje
Konkret jest taki, ze, w przypadku mnicha, cios jest chyba ze 6-7 razy slabszy od regenek. Innych profitow nie licze, bo pozostalymi klasami teraz nie gram i nie wiem, co sie tam pozmienialo - po to jest ten temat, aby ludzie sie wypowiadali i latwiej bylo to zbalansowac.
mef, nigdy nie mow nigdy
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum