Szczerze mówiąc, trudno mi powiedzieć, ale na pewno nie wynika to ze złego funkcjonowania serwera czy kiepsko zoptymalizowanego kodu. Khere postawił serwer na nogi i gra działa teraz elegancko, bez najmniejszego zarzutu. Problem musi leżeć gdzieś pomiędzy Twoim komputerem a serwerem.
Cytat:
a woje potrafia sie zawiesic na "wczytywniu" jakiegos klikniecia
Wydaje mi się, że czasem powinno pomóc kliknięcie czegoś innego. Czasem to wymusza komunikat o nieprzetworzeniu poprzedniego żądania.
Cytat:
Moze warto takie, przygotowane wczesniej rzeczy, wprowadzac stopniowo, w ciekawszy dla graczy sposob?
Wszystko rozbija się o czas. ?atwiej i wygodniej jest nam robić duże aktualizacje, niż rozdrabniać się na wiele małych. Poza tym, przy erowym systemie, w toku trwania rozgrywki wprowadzanie pewnych zmian, dla przykładu - nowe funkcjonalności, przyniesie raczej więcej szkód niż pożytków. W toku ery można najwyżej dodawać nowy kontent, tak jak teraz były np. uzupełniane questy.
Cytat:
O, a mozna podac cos wiecej do publicznej informacji?
Będzie w notkach. Ale nie wiem kiedy się pojawią, bo na razie mamy niewiele materiału zrobionego i nie byłyby regularne.
Szczerze mówiąc, trudno mi powiedzieć, ale na pewno nie wynika to ze złego funkcjonowania serwera czy kiepsko zoptymalizowanego kodu. Khere postawił serwer na nogi i gra działa teraz elegancko, bez najmniejszego zarzutu. Problem musi leżeć gdzieś pomiędzy Twoim komputerem a serwerem.
Pieron wie. Dawniej siec dzialala mi gorzej, a woje lepiej, a teraz siec dziala mi lepiej niz kiedys, a woje gorzej =)
Cytat:
Wydaje mi się, że czasem powinno pomóc kliknięcie czegoś innego. Czasem to wymusza komunikat o nieprzetworzeniu poprzedniego żądania.
Czasami rzeczywiscie pomaga, ale czasami nie. A wtedy pozostaje tylko ponowne logowanie, albo czekanie z pol godziny, az moze zadanie zaskoczy
Tak czy owak chcialem tylko pokazac, ze dlugi proces logowania plus niemoznosc odswiezenia strony, moze byc klopotliwe dla osob ze slabszymi laczami.
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Jakby jeszcze to występowało to napiszcie, bo wrzuciłem poprawkę która *może* to naprawia (na pewno trzeba cache odświeżyć).
I przy okazji powinny szybciej wczytywać się strony w menu głównym i menu konta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum