Się trochę wyjaśniło: po prostu nie ma żadnych spodni i koszul które spełniają wymagania tych losowanych dla modnych. Tu chyba potrzeba Phila albo Koniaka.
Teoretycznie tak, ale nie chcę robić bałaganu w zbiorze tych przedmiotów. Myślę, że prościej będzie dodać po prostu jakieś spodnie i koszule do sklepu na 220+.
Wydaje mi się że wystatczyłoby żeby Phil rozszerzył widełki levlowe dla przedmiotów które można zdobyć naprawiając te dziurawe przedmioty, ale czy jest sens naprawiać przedmioty na 150-180 a dodanie naprawy kompleksowych do tej grupy to byłaby przesada...
KoniAK, jest sens bo ja w tej chwili mam dwadzieścia kilka spodni i koszul i nic z tym nie mogę zrobić, nawet sprzedać za 1 miedzi symboliczne, bo zablokowane
No i? Ja mam 36 koszul i 41 spodni i widzisz żebym płakał bo nie mogę ich sprzedać ani naprawić? Widać moje umiejętności krawieckie za słabe żebym potrafił je naprawić... Pogódź się z tym że w tej erze z tymi spodniami i koszulami nic nie zrobisz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum