Mam dziwny błąd podczas tworzenia postaci. Wszystko idzie gładko aż do imienia. Wpisuje imie, nazwisko daje akceptuj, pozniej klikam zakoncz i wyskakuje mi bład "błędnie wpisane nazwisko". Patrze w rubrykę z imieniem i nazwiskiem, a skasowało mi pierwszą literę w nazwisku. Nie zrażony pierwszym niepowodzeniem spróbowałem ponownie z nowym nazwiskiem i znowu to samo, znikająca pierwsza litera nazwiska. Nie da się tego obejść, próbowałem dawać spacje przed nazwiskiem, żeby to ona znikneła, ale wtedy nazwisko jest nieregulaminowe, dwie wielkie litery pod rząd również nie są dopuszczalne.
Ah i jakby to miało znaczenie to używam opery
Na żadnej przeglądarce mi się nie udało tak zrobić. Spróbuj się może przelogować, wyczyścić sesję czy coś takiego.
W zasadzie plik który sprawdza wszystko po wciśnięciu zakończ nie modyfikuje nigdzie tych wartości, więc to nie wygląda na błąd w kodzie tylko na jakąś anomalię bardziej.
Edit ~ ew. napisz co dokładnie wpisywałeś to będę mógł odtworzyć może.
Ja miałem trochę inny objaw. Po wpisaniu Imienia, przydomku i nazwiska tylko to ostatnie jest wyświetlane.
Jak chciałem wszystko wpisać to jednej z rubryk(1 lub 3) to wyświetlał się komunikat że musi być wypełnione imię lub nazwisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum