Niestety każdy z nas ma coraz mniej czasu, coraz więcej obowiązków na głowie. Czasem problemem jest wejście na forum gdy inne zajęcia odciągają człowieka (elfa/orka/drowa/krasnoluda/itp ) od jego ukochanego hobby.
Chciałbym spotkać się (najprawdopodobniej) po raz ostatni w większym gronie i wypić za zdrowie kilku osób. By nie komplikować sprawy proponuję by zrobić to w pubie/knajpce/karczmie. Ja osobiście coś takiego mogę zorganizować w Krakowie (rezerwacja stolików, może coś więcej). Jednak jeżeli ktoś chce pomóc to bardzo chętnie nawiążę współpracę. Może to być oczywiście inne miasto... ważne by było nas jak najwięcej.
Czy ktoś ma preferencje odnośnie terminu?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ostatnio zmieniony przez Caus 2013-06-23, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Najbardziej pasowała by mi połowa sierpnia lub późniejszy termin ale to tylko luźna sugestia bo zapewne wygospodaruję trochę czasu niezależnie od terminu o ile będzie w miarę wcześnie podany. Czyli dostosuję się do reszty z bardziej napiętymi grafikami
od 29 lipca do 7 sierpnia mam urlop (chyba że będę miał znacznie dłuższy 'urlop'). Zobowiązany jestem pojawić się w Kraku i przeprosić was za zlot który muszę odwołać a właściwie to dalej liczę że ktoś zgłosi się i zorganizuje go.
W tych dniach będę mógł wpaść do Kraka o ile mi zdrowie pozwoli i znów nie wyhaczy mi czegoś niemiłego.
Dacie radę coś przygotować na któryś z dni mego wolnego? Ja wpadnę do Kraka pewnie na 2-3 dni więc jakby ktoś znał tani motel lub hostel proszę o kontakt.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Jedyny minus, to że nie ma stoku narciarskiego w pobliżu, ale za to jest całkiem niedaleko do najładniejszej jaskini w Polsce (ponoć).
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum