Witam. Dziś nastąpił jakiś bug... aż postanowiłem założyć konto na forum bo dalej nie idzie grać w "kontynuuj walkę" chciałem uleczyć walke... ale jedna z nich miała jakąś kosmiczną cyfre na minusie... p[o wyleczeniu cyfra z hp zmieniła sie na inną kosmiczną a mój stan pieniędzy 4 złotych i iluś tam srebrnych przekształcił się na kilkadziesiąt złotych na minusie... zrobiłem jeszcze raz i teraz mam 82 złote na minusie i 80 srebrnych na minusie itd. na chwile obecną pokazuje mi że mam z tej samej walki uleczyć lecz: 8389185hp (1453932%) (sic!) nie moge nic robić... bo ani nic kupić teraz... ani sie leczyć za kase w walkach... co ja mam zrobić? takiej kwoty w żaden sposób nie da się nadrobić grając... -.-
Pozdro i licze na pomoc... Moja obecna kwota to: -82 Złoto
-80 Srebro
-51 Miedź
Przywróciłem Ci mniej więcej zawartość sakiewki do stanu sprzed problemu. Nie ruszaj na razie tej walki, która powoduje problemy, spróbujemy ją zbadać i zobaczyć co poszło nie tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum