Kilka dni temu nie mogłem się zalogować ani na retro ani na s1, potem przez 1 dzień wszystko trybiło normalnie, od wczoraj znowu nie mogę wejść. Przypominanie hasła nic nie pomaga. ocb? nick refree
refree, prosty test: spróbuj jeżeli dasz radę z innego komputera. Jeżeli zainstalowałeś niedawno jakiegoś antywira, firewalla lub podobne to zdezaktywuj je na chwilę i sprawdź. Może instalowałeś jakieś wtyczki/blockery do przeglądarki (Opera jak dobrze widzę?). Ew. spróbuj zalogować się za pomocą IE - jaki masz wynik?
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Wiem już w czym tkwi problem. Używasz opery - a gdy w operze po wpisaniu hasła wciska się enter, z jakiegoś powodu nie dochodzi do prawidłowego zalogowania. Jeśli po wpisaniu hasła wciśniesz tab i zaznaczy się zapamiętanie logowania i wciśnie enter lub po prostu kliknie OK to logowanie następuje bez problemów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum