Od paru godzin mam ogromne problemy z kliknieciem czegokolowiek w grze.
Czesc menu wyswietla alert:
Błąd w zapytaniu. Jak to widzisz to dobrze by było to gdzieś zgłosić (opisując problem, możesz podać nam id błędu: 56)
Czesc ze wystapil krytyczy blad i nalezy odsiwezyc strone ( czasami po paru kliknieciach zaskakuje ale pozniej wywala sie )
Nie moge normalnie zawalczyc w turnieju ( 1 walka zaczela sie w polowie pokazalo mi staty przeciwnika i sie zawiesilo, po zalogowaniu na nowo zobaczylem ze walki mi nei zaliczylo )
problem wystepuje na ff chromie ( win xp) oraz ff na fedorze.
na retro z kolei mam wyczysczone konto ( zerowy rozdanych statow, zero itemow i kasy )
// by wyklikac pojedyncza walke na turnieju musze powrocic do glownej ( wybor serwera ) i liczyc ze tym razem nic sie nie wywali po drodze. tamta walka co przedtem zbugowala przy kolejnej probie skonczyla sie tym samym skutkiem
// zrobilem restart routera, gra wydawalo sie ze dziala znosniej ale co nie klikne w glownym menu to pojawia sie:
Err403: Nie masz dostępu do tej strony (placeholder dla jakiejś ładniejszej strony błędu)
Zdecydowanie to jest coś u ciebie. Na retro z postacią jest wszystko w porządku (staty, kasa, paręnaście przedmiotów w ekwipunku).
Błędy na s1 wyglądają jakby ginęła cała sesja z jakiegoś powodu. Jako że próbowałeś różne przeglądarki/systemy to trudno mi powiedzieć czemu tak może być wszędzie. Może spróbuj na innym komputerze? Albo bez proxy jeśli masz proxy. Nic mądrego nie jestem tu w stanie wymyślić, więc nic sensowniejszego nie poradzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum