Siema...
Mam problem z odzyskaniem tur nie mam zadnych walk grupowych ani treningow
Postać straciła:
731 tur w wyniku późnej rejestracji.
-> może odzyskać: 731 (100%)
0 tur w wyniku utraty tur.
-> może odzyskać: 0 (90%)
Wykupiono już tur: 720
-> Można Wykupić: 11
(dni: 0)
Wykup x 120 tur (1 dzień) za 20 gr
Żeby wykupić tury musisz mieć miejsce na koncie, w przypadku gdy masz 44/130 nie masz miejsca na kolejne 120 tur.
Możesz też np. uruchomić 3 dniowego obywatela wtedy miałbyć dość miejsca na wykup wszystkich brakujących turek, ale wtedy trzeba pamiętać o ich zużyciu przed końcem 3 dniowego obka, albo po prostu wykupić miesięcznego obywatela...
Kupując wpisz 1 a nie np. 120, jako że kupuje się w paczkach po 120 tur, czyli kupuje się paczki jednodniowe, a nie kupujesz tury po jednej...
Analogicznie kupujesz cukier w paczce, a nie luzem...
Edit
I pamiętaj że możesz maksymalnie wykupić 6 dni, bo to będzie 720 tur, te pozostałe które nie tworzą pełnego 120 są nie do odzyskania, chyba że stracisz jeszcze jakieś tury w przyszłości...
Ostatnio zmieniony przez KoniAK 2011-06-06, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Ale mozesz wyklikac tury tak, by miec ich mniej niz 10 na koncie (ale bez walk specjalnych danego dnia), i wtedy wykupic zalegle tury paczkami po 120. Po zuzyciu jednej od razu kupujesz i klikasz nastepna
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Wykupiono już tur: 720
-> Można Wykupić: 11
(dni: 0)
Czyli że już wykupiłeś tury i więcej nie da się wykupić... Jako że jak wspomniałem wyżej można wykupować tylko pakietami 120 tur, 11 tur niestety Ci przepadnie...
I dla tego powinien być gdzieś wyświetlony licznik tur. Wtedy rozpoczęcia rozgrywki od nowa i wykup turek będą mniej problematyczne. Liczenie jest takie uciążliwe... a poza tym i tak miło wiedzieć ile to już czasu gramy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum