Tak jak w temacie widnieje... Wojownicze przygody, czyli na jakim żałosnym stworzonku polegliśmy podczas questu...
Przyznawać się kto na czym padł. Ja np. wczoraj w Passe padłem walcząc z Agresywną Kurą
Loolkiego ubiła kilka dni temu Leśna Locha, czy jakoś tak, zaś Talphion w Knitt poległ w walce z Krową
Moje przygody, to jedynie nadmiar łowców i gwardzistów (jest coś gorszego dla najemnika? ). Ostatnio na 6 poczwar trójka z nich, to gwardziści... in a row!
Hej Krawczyk Niteczka, to ork?!
No i jeszcze trzeba wspomnieć o zadaniu z Rivangoth (gulasz?). Na drodze do jakiejś wioski można było spotkać bandziora. Później w drodze powrotnej spotykaliśmy go znowu... szkoda tylko, że zmienił rasę i klasę.
Ale skoro, to temat o porażkach, to duży kocur mnie zadrapał na śmierć, ale kurze dzięki niebiosom się nie dałem.
Dobrze, może źle się wyraziłem... Nie chodzi o klasy mobków, bo przeważnie ludzie padają na gwardzistach, ale o nazwy, z jak żałośnie nazywającym stworkiem się przegrało...
No i jeszcze trzeba wspomnieć o zadaniu z Rivangoth (gulasz?). Na drodze do jakiejś wioski można było spotkać bandziora. Później w drodze powrotnej spotykaliśmy go znowu... szkoda tylko, że zmienił rasę i klasę.
To zadanie w Rakmie I faktycznie, jest taka drobna niezgodność Poprawię przy okazji
Rasy chyba ten bandzior nie zmeiniał, ale klasę tak... Po prostu stwierdzał że jak w jednej wersji nie dał rady to mutował na inną... A najlepiej daj tam na stałe klasę gwardzista to 90% ludzi będzie padało robiąc tego questa za pierwszym razem...
Gdyby ta Leśna Locha uwaliła mnie tylko jeden raz...
Znała na mnie sposób bo tego questa robiłem z 5 razy i dopiero wtedy udało mi się w końcu pokonać potężną Lochę
Dzisiaj Aria Okrutna w samym hełmie i z dwoma mieczami pokonała mnie dwukrotnie zaraz po odbyciu stosunku ze swoim kochankiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum