Jeśli ktoś nie zagląda do części Moja organizacja to dodano tam coś w rodzaju Tablicy Ogłoszeń. Jako że każdy może modyfikować, prosi się o to żeby szanować innych użytkowników i nie wpisywać głupot, czy reklam gildii, szczególnie w szkołach. Jeśli zaczną się wygłupy z tablicami to Fayl zabierze możliwość modyfikacji wszystkim, i tylko mistrzowie będą mogli tam pisać... Również bez wulgaryzmów tam...
Irmo, by tablica się pojawiła to musi być na niej coś napisane - zobacz teraz
Ogólnie niezły bajer, pytanie tylko jak często ludzie tak naprawdę wchodzą w zakładkę "Moja organizacja"
A, teraz ok. Stwierdziłem, że skoro tablica ogłoszeń istnieje, to nie musi być żadnego ogłoszenia, żeby ją było widać. Ale najwyraźniej mistrz wyciąga ją ze składziku, jak chce coś napisać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum