Tak, ale wtedy odzyskacz jedynie 90% z tych 120 tur, bo tak dziala wykupienie, jesli stracisz tury w trakcie gry.
Jesli Ci az tak zalezy, to poczekaj do jutra, do 20:00 (chyba jakos tak wystartowala era), skasuj postac, zaloz nowa i wykup caly dzien. Nowe postacie moga wykupic 100% tur, ktore uplynelu, gdy ich nie bylo.
A calosc bierze sie z tego, ze trzeba odzyskac pelny dzien wirtualny - nie da sie go zbierac po kawalku, bo limity walk moglyby zwariowac
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Jeżeli chodzi o granie to faktycznie jeden dzień w dupę, bo dziś nie poklikasz - chyba, że poklikasz i skasujesz sobie postać przed 20.00 i założysz nową Ale dzięki temu nie będziesz w plecy w stosunku do reszty
Zgłaszam błąd:
Zostałem w treningu zaatakowany o godzinie, której jeszcze nie było
Futerkowy, Jak wspomniał Talph, jedynie dodam, że aby mieć te równo 120 tur brakujące to masz 12 minut na rejestrację, tak żeby się wbić w punkt, chyba 19:48-20:00 trzeba się rejestrować żeby mieć idealnie 120 tur do wykupu...
Zostałem w treningu zaatakowany o godzinie, której jeszcze nie było
Hm, spojrzę w logi jak będę w domu.
Cytat:
W kronikarzu mam wiersz z poziomem 0 i znalezionym złotem w ilości 2 miedziaków.
A to prawdopodobnie jakaś pozostałość po błędzie który kiedyś robił się bardzo często i częściowo go wytropiłem (do kronikarza się wpisywały inne rzeczy niż zdobyta kasa, o ile pamiętam to np. talony za questy). Swoją drogą to może kronikarza warto byłoby jakoś zmodernizować, bo nie wydaje mi się żeby był on jakoś mocno przydatny.
Jest pasek życia w okienku leczenia miksturami jakby komuś zasłaniało ;)
Juz powinno poprawnie odejmować eliskiry czasowe podczas ręcznej walki xvg
Już nie powinno być problemów z kupowaniem profitów w akademii a komunikatem o braku kasy (bądź wychodzeniem na ujemnej kasie)
Poprawione wyłażenie informacji, że wybrana osoba nie żyje czasem po wejściu w powtórzenie walki
Poprawione rozłożenie grup na stronach postrachów/gvg (bo się rozjeżdżały jak się miało długie imię bądź się wpisało jakąś wredną nazwę)
Więcej grzechów nie pamiętam; jakbym coś zepsuł to piszcie. ;)
(i jeszcze jest bug z niewbijającym się czasami poziomem; będę z nim walczył dziś, a na razie jak ktoś tak ma to trzeba wcisnąć powrót do konta i wrócić do gry)
(i jeszcze jest bug z niewbijającym się czasami poziomem; będę z nim walczył dziś, a na razie jak ktoś tak ma to trzeba wcisnąć powrót do konta i wrócić do gry)
Coś poprawiłem, jakby jeszcze ktoś miał z tym problem to powiadamiajcie.
Cytat:
Wcześniej wyglądało fajniej
Dopuszczalne odpowiedzi:
Wcześniej było inaczej
Wcześniej było krzywo
Wcześniej zajmowało dużo miejsca (przy wielu walczących)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum