Mam pytanie:
W poprzedniej erze pisalo dokladnie co trzeba zabic. Teraz jest : np pozdbadz sie owadów z izby. Moje pytanie jest takie: skad mam wiedziec co mam tam zabic, zeby mi quest zaliczono. I skad mam wiedziec w nastepnych co musze robic?
Wchodzisz w "Bieżąca misja" i wykonujesz zadanie. We wspomnianej zakładce, w rogu zadania znajduje się znak zapytania, który może odpowiedzieć na wiele wątpliwości.
Jesli skonczyles misje z powodzeniem, to oddajesz ja u tej samej osoby, u ktorej brales - tak jak dawniej. Za to jesli sie nie powiodla, to trzeba porzucic w zakladce 'biezaca misja' i wziac jeszcze raz.
BTW, jest mozliwosc podswietlenia zakladki "Bierzaca misja", za kazdym razem, gdy gracz ma jakies aktywne zadnie (tzn od momentu wziecia go od npca, do zakonczenia zadania)?
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum