co ma czas gry w erepie do skilla ?
wystarczy w napki bylo dawac kase i miec fuksa ( bo osoby napkujace v2 i v1.5 zyskaly duzo wiecej niz te ktore wwalaly golda w napka w v1 )
Napczyłem prawie cały czas w v1 i cały czas w v2. Po migracji siły okazało się, że StrozeR, który zaczął grę kilak dni później co ja, v1 skończył z 2 punktami syły więcej, a w v2 mieliśmy taką samą rangę ma 3 razy więcej siły niż ja. Mało tego. Requel który zaczął grę pół roku później i ani razu nie użył treningu z napoleonem czy nawet cezarem miał o 100 punktów siły więcej siły niż ja. Korespondencje ticketową prowadzę na ten temat z adminami do teraz. Najciekawsza odpowiedź to:
"Zaistniała sytuacja wprowadzi balans do nowego świata"
Cieszę się, że ograbienie mnie z siły wprowadziło balans do gry erepublik ale od tej pory nie zużyłem ani jednego napczaka bo przy następnej migracji i tak się wszystko zrówna, a 2 golda = 1.8 pln na allegro. Miesięcznie masz 55 złotych.
Ale skoro taka jest Wasza wola to mogę napczyć. Stać mnie jeszcze na ponad 1000 dni z napoleonem nie licząc tego, że dziennie zarabiam koło 3 golda.
Ja mam cały czas dwóch. 100larz dzielnie klika dla przykładu. Jeszcze 3 których nie mogę zidentyfikować. Zresztą ten bonus wprowadzili nie tak dawno temu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum