Mam następujący problem że wchodząc w opcje konfiguracji tego routera nie wyświetla mi się strona Wireless tylko biały ekran się pojawia i koniec kropka reset routera nie pomaga. Wie ktoś co może być przyczyną?
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nom. Ujebał się soft. Wgraj nowego firmware (pamiętaj żeby wgrywać po kablu a nie po wifiku). Nie wiem czy miałeś jakieś alternatywne oprogramowanie. Linksys rozumiem? Mozna próbować robić upgrade przez upnp lub skonfigurować przez telnet.
Khere żebym ja wiedział jeszcze jak to zrobić jestem pod tym względem laikiem...
Wchodząc w zakładkę Firmware Upgrade mam białą stronę czyli nie mogę nic zrobić. Jakieś inne rozwiązanie krok po kroku?
Tak Linksys.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum