Wiem że kudłaty ciupał/cupie, ale jak reszta?
Ktoś miał stycznośc, albo chce mieć?
Mamy nowa koalkę, dla ludzi zaczynających grać, jak i dla tych którzy kiedyś grali, ale chcą sobie przypomnieć co i jak.
Od kolejnej ery zaczynamy już na poważnie uderzać.
Jakby byli jacyś chętni, to nazwy gubów w temacie umieście.
Chciałbym zobaczyć bota odwalającego ref wojskowy na e2 w 17 tur... Przy zniszczonym SSH.
Bota da się napisać dla wszelkich BW, OG, i Wojowników a w RD to już trochę zbyt skomplikowane (ewentualnie dla simu można napisać, ale to też przy założeniu braku zmienności cen rynkowych surowców).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Czy skomplikowane? Po pierwsze w C# masz komponenty do stworzenia własnej przeglądarki... właściwie odpalasz IE (sam kiedyś bawiłem się w to w ramach początkowego szkolenia). Dodatkowo... a zresztą nie ważne. Twierdzisz, że się nie da, pewnie kilku GO też tak twierdzi i żyje w nieświadomości. Zresztą co to ma za znaczenie? To ich hobby - jeden (jak np. ja) smęci na forum, inny pisze boty do gier.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum