Glowar
Mroczny Elf
Barbarzyńca
Wiek: 31 Posty: 46 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Zloto
Wysłany: 2009-04-13, 16:16
Jak dla mnie to sama oprawa wykresów jest troszkę nudnawa, nie mówię że jest jakaś tragiczna ale może jakieś małe zmiany (słupki, tabelka na dole i staty gracza u góry )?
Glowar, oprawa jest trochę nudnawa? To gra przeglądarkowa, wybuchów się spodziewałeś? Zresztą "nudnawa" to ona była w III i IV erze, w porównaniu do tego teraz są wodotryski.
Do tego co napisałeś: jak wyobrażasz sobie słupki? Na dole strony jest już tabelka a staty gracza są już u góry. Wybacz ale z twojego bełkotu nic nie idzie zrozumieć
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
tą ikonkę tylko można by zmienić, już ta ręka zwrócona w dół była lepsza, ta mnie drażni (a nie mogłaby by być po prostu czerwona strzałka w dół?).
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum