Ale jak sobie wyliczam potrzebnego expa, wstukuję odpowiednią ilość walk i nie mam lvl'upa to czuję się lekko podirytowany, kiedy kończę wydawanie turek z np. 468/470 expa.
nie wzywaj losowości na daremno.. potem możesz tego żałować
.... chociaż w tym wypadku .... nie mniej jednak mogłaby zechcieć żyć własnym życiem jak podczas walk -_-'
Pamiętam, że kiedyś był podobny problem, bardzo dawno temu. Postacie z bonusami do wytrzymałości dawały mniej expa niż powinny. Odwrotna sytuacja jak była przy paladynach i rycerzach. Kwestia znalezienia błędu we wzorze za exp. Coś jest prawdopodobnie nieuwzględniane.
Dziwne to jest... nie potrafię wykminić od czego to zależy.
I stale właśnie procenty lecą w dół. (już po 94-95% jest)
Mam nadzieję tylko, że to tyczy się każdego i nie jest zależne od rasy/klasy potworka ani statów postaci
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Pamiętam, że kiedyś był podobny problem, bardzo dawno temu. Postacie z bonusami do wytrzymałości dawały mniej expa niż powinny. Odwrotna sytuacja jak była przy paladynach i rycerzach. Kwestia znalezienia błędu we wzorze za exp. Coś jest prawdopodobnie nieuwzględniane.
Jakże mógłbym zapomnieć tamten wzór na expa. doszło przecież do kuriozalnej sytuacji gdzie żeby zdobić jakiegokolwiek expa musiaem niemal cały ekwipunek na turniuju ściągać a na potworkach nawet to nie działało... przeklęta regeneracja:P
tak przy okazji dzisiaj też miałem coś podobnego. W jedym miejscu że zdobyłem 100% czyli 8 expa by linijkę niżej 90% i 7 expa
Wnerwiające to się staje w sytuacjach, jak się okazuje że zabrakło Ci 1 expa do poziomu... Inna sprawa to w pre-erze jak zliczyłem ile razy mi odjeło 1 expa to mi wyszło że jestem przynajmniej kilkanaście expa do tyłu, a na początku gry to jest 1 walka...
Też tak miałem (brak 1 exp do lvla)
Pocieszające jest to, że to tyczy się wszystkich graczy więc problem de facto nie istnieje.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum