W mojej głowie już siedzi pomysł na nowy wygląd walki, ale to z pewnością nie będzie teraz zrobione. Tak jak Bolivar pisze, można na s3 dopiero spodziewać się.
Tak... Nowy wygląd będzie graficzny... Taki jak w przeglądarkowym wiedźminie... Będziemy oglądać jak wojujący zadają i unikają ciosów... Np taki pojedynek 150 rundowy będzie trwał 20 minut aby obejrzeć i dojść do wyników...
Obecna jest dobra. Nie ma co zajmować się grafą póki cały czas kod jest w dopracowaniu, poza tym to że jest długo taka sama wcale nie oznacza, że jest zła. Wolelibyście wrócić do jeszcze starszej wersji tylko dla odmiany?
To i to jest ok moim zdaniem. Ciekawą opcją byloby wyswietlanie poszczegolnych rund walk w czasie (runda za rundą) zamiast wyswietlenia całości od razu. Taka opcja dla emocjonujących się przebiegiem walk. np na s10
Ksawersis, Glowar, podajcie co konkretnie wam się nie podoba i co byście zmienili i jak. Póki co to jest gadanie bez sensu. Mi wszystko się podoba, zmieniłbym ikonę upadku bo obecna za bardzo mi nie pasuje merytorycznie, ale tak to wszystko jest ładne przejrzyste i czytelne, nie wiem czego się czepiać.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum